AΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ365.GR "ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ" ΤΟΥ Κώστα Κετσετζόγλου

 
@ Θέλω κι άλλο Μίχο. Ζητάω έστω ένα ψίχουλο Καραβίτη. Κατάρα στην ιδιωτική τηλεόραση. Κατάρα και στη συνδρομητική. Χθες έπρεπε να υπάρχει μόνο ΝΕΤ. Τίποτε άλλο. Να μην υπάρχει άλλη επιλογή. Και να παίζουν και τα τρία κρατικά κανάλια το ίδιο πρόγραμμα. 7-9 Καραβίτης, 9-10 ειδήσεις. 10-11 ντοκιμαντέρ για την Μποτζουάνα(!!!) και μετά τις 11 Μίχο μέχρι το πρωί. Να ρωτάει μέχρι και τον... κάμεραμαν που βρήκαν δύο εφοπλιστές και ένας μεγαλοδικηγόρος 150 ολόκληρα χιλιάρικα για να δώσουν πριμ σε αυτά τα παλιόπαιδα που μπορεί να έχασαν από τον θρασύβουλο, την Καβάλα και την Τρίπολη και να είδαν τον Χριστό... φαντάρο με Πανθρακικό και Λιβαδειά μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά χθες έκαναν πλάκα στο Καραϊσκάκη. Κανονική πλάκα σε βαθμό εκνευριστικό στο τέλος όταν αντί να βάλουν με σοβαρότητα το τρίτο μας έκαναν να αγωνιούμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Τέλος πάντων. Χαλάλι. Θέλω ενημέρωση. Θέλω να μάθω τα πάντα. Αν ο Μίχος κατέληξε τελικά σε σαφές συμπέρασμα για το ποιος έδωσε το πριμ και αν ο Μήτρογλου ακούμπησε την μπάλα.
 

@ Μέχρι τότε ας μείνουμε στα σίγουρα. Ο Σκόκο την... ακούμπησε. Ξεκάθαρα. Δεν ξέρω αν μπορεί να το επιβεβαιώσει ο συμβασιούχος του Δήμου Κηφισιάς, που χθες ξέχασε να δείξει την φανέλα, αλλά πιστεύω ότι στην τηλεόραση θα δει και θα καταλάβει τι έγινε. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Ηταν κι αυτός ο αναστεναγμός, κάτι σαν μουγκάνισμα, που ακούστηκε από τα μικρόφωνα των σχολιαστών όταν την ακούμπησε, την μπάλα, ο Σκόκο που έδωσε μια βουκολική παράμετρο στο όλο θέαμα και ακρόαμα. Μια βραδιά με πολύ γέλιο και με όλη την πετυχημένη συνταγή. Και η καρέκλα του Ζίκο τρίζει, και στον Ρέντη είχαμε επισκέψεις και ο Κόκκαλης ήταν έξαλλος που του χαλάσανε τις διακοπές. Συνηθισμένα όλα. Μόνο η ντουντούκα και ο ντουντουκιέρης που πάλευε μόνος του μέχρι το τέλος έδωσαν μια φρέσκια πνοή. Στο τέλος σίγησε και η ντουντούκα. Σίγησε ο Πειραιάς. Το πανό για το κλάμα και την Β Εθνική είχε μαζευτεί από το ημίχρονο. Το κλάμα έπεσε στο τέλος. Μόνο που το έριξαν αυτοί που λέρωσαν τα χέρια τους για να φτιάξουν τσάμπα πανό. Είναι πάντα όμορφα με αυτούς. Και όταν η ΑΕΚ θα είναι πάλι η ΑΕΚ θα περάσουμε ακόμη καλύτερα. Δεν θα αργήσει αυτή η μέρα. Το 2010 είναι η χρονιά μας.
 
@ Πάμε και στο παιχνίδι που ήταν, χωρίς καμία δόση ειρωνείας, το πιο εύκολο της σαιζόν, μέχρι τώρα, για την ΑΕΚ. Οι απίθανοι που κατακύρωσαν το πιο οφσάιντ γκολ της δεκαετίας, ο κηπουρός που μετά τα δύο βρήκε την φόρμα του και η τσαπατσουλιά των παικτών της ΑΕΚ στην τελική προσπάθεια και πάσα ευθύνονται για το ότι έληξε με το αγχωτικό 2-1 αυτό το ματς - τσόντα. Κρίμα. Χάθηκε ιστορική ευκαιρία για μια τεράστια, σε μέγεθος, νίκη. Τέλος πάντων. Την άλλη φορά.
 
@ Τι να πεις για τους παίκτες της ΑΕΚ; Ο Αραμπατζής δικαίωσε τον Μπάγεβιτς για το μεγάλο ρίσκο με την απόκρουση στο 92. Στο υπόλοιπο ματς ήταν θεατής αλλά δεν φταίει αυτός. Θα του δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστεί και μεγαλύτερη πίεση. Μακάρι γιατί είναι πολύ καλό παιδί και έχει δουλέψει τρομερά. Νωρίς είναι ακόμη βέβαια για να περάσει τον Σάχα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να ξέρει ότι έχει και δεύτερο τερματοφύλακα. Για τον Σκόκο μιλάνε οι αριθμοί και οι εικόνες. Κατάρα σε όποιον έχει έστω σκεφτεί να τον δώσει για να κλείσει οποιαδήποτε τρύπα. Η μεγαλύτερη τρύπα για την ΑΕΚ είναι να χάνει τους καλύτερους παίκτες της. Ο Τζιμπούρ έκανε το καμ μπακ που άξιζε. Μια πραγματική τεράστια νέα μεταγραφή. Αν στηριχτεί από όλους και καταλάβει κι ο ίδιος πως δεν είναι όλοι εχθροί του είναι βέβαιο πως μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Το ξέραμε, το επιβεβαιώσαμε άλλη μια φορά. Ο Μπλάνκο έκανε σπουδαία δουλειά σε δημιουργικό ρόλο, κίνηση που ήταν από τις βασικές που αποσυντόνισαν τον ΟΣΦΠ. Όλα όμως τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους αλλά έπαιξαν και με μυαλό. Και πρέπει να βρουν ένα λεπτό σε διάλειμμα από τα πανηγύρια για να πάνε σε ένα καθρέφτη και να κοιτάξουν τους εαυτούς τους. Και να τους κατηγορήσουν για αυτά που δεν έκαναν μέχρι χθες. ΟΛΟΙ. Προπονητής και παίκτες. Δεν είναι μιζέρια, άλλωστε δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο σήμερα. Είναι μια φιλική συμβουλή. Για το μέλλον. Μεγάλη όσο και η νίκη η κίνηση του Σάχα να τρέξει και να αγκαλιάσει τον Αραμπατζή μόλις έληξε το ματς. Μαγκιά το σπριντ του Τζιμπούρ από την μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη για να αγκαλιάσει τον Σκόκο στο πρώτο γκολ. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε. Που να μην ζητάει δικαιολογίες ακόμη κι όταν τις έχει με το απίστευτο πρώτο γκολ που κατακύρωσαν οι χεσμένοι όπως σοφά τους είχε βαφτίσει ο Άκης. Που να πέφτει εφτά και να σηκώνεται. Και που όποιος τολμάει να μην την σεβαστεί να παθαίνει κηδεία σαν αυτή που έπαθε χθες η ομάδα εξευτέλισε το Ελληνικό πρωτάθλημα για να καταφέρει να το πάρει. Περαστικά στη ΝΕΤ και στους σχολιαστές της. Περαστικά και στον Τριτσώνη που στο Κολέγιο δεν έκρυβε ότι είναι ΟΣΦΠ. Δεν το έκρυψε ούτε χθες. Φιλάκια σε όλους. Πράγματι έδειξαν στον Σκόκο τι σημαίνει Καραϊσκάκη. Ένα υπέροχο πάρκο για περίπατο. Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και περισσότερο στον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου. Πάντα τέτοια να έχουμε ΑΕΚάρα μου.
Σημείωση Συντάκτη: Αυτά που γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου τον οποίο δεν γνωρίζουμε , έχουν απήχηση στους οπαδούς της ΑΕΚ. Ως γνωστόν εμείς ακολουθούμε τον κεντρικό διαχειριστή αυτού του blog στα Παναθηναϊκά αισθήματα αλλά ευελπιστούμε ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε και ερυθρόλευκη πένα στο blog μας. Λέμε λοιπόν στον Κώστα ότι χθες η ομάδα του έπαιξε καλά ,αλλά το αποτέλεσμα που πήρε καθόλου δεν θα την βοηθήσει αφού και η φετινή χρονιά της θα είναι αποτυχημένη. Έξω από Πρωτάθλημα, Κύπελλο, και Ευρώπη να έχει να μιλάει μόνο για Γιουρόπα και για αυτή την νίκη.  Όσο για τους οπαδούς της ΑΕΚ είναι μοναδικοί στο να πανηγυρίζουν τέτοιες νίκες γιατί Πρωταθλήματα εάν δεν αλλάξουν διοίκηση και κυρίως νοοτροπία θα κάνουν χρόνια να δουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...