ΘΕΜΟΣ-ΜΑΚΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1


Σε σύνολο τηλεθέασης και νεανικά κοινά έχασε χθες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος από τον άσπονδο φίλο του Θέμο Αναστασιάδη. Ήταν η πρώτη φορά από τότε που ο Θέμος μετακόμισε Δευτέρα που βρέθηκαν αντίπαλοι τηλεοπτικά και για να είμαστε ειλικρινείς θα ποντάραμε όλα μας τα χρήματα ότι τουλάχιστον σε σύνολο τηλεθέασης θα επικρατούσε ο Μάκης. Αναλυτικά ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ έκανε μέσο όρο 19,4% και το ΟΛΑ10 22,1%.


Στα νεανικά κοινά η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη αλλά εμείς που δεν τα πολυκαταλαβαίνουμε τα 15-44 δεν θα τα αναφέρουμε καν για να μην στεναχωρήσουμε το πρώην "αφεντικό" μας. Πάντως παρότι είχε τηλεφωνικά Χάρις Αλεξίου, Μαρινέλλα , για το θέμα με τις συναυλίες για την μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη δεν κατάφερε να νικήσει τον Θέμο ούτε στον προνομιακό για τον Μάκη χώρος της τηλεόρασης. Εντύπωση μας έκανε επίσης το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα της αποχώρησης του Θανάση Λάλα από το veto. Λογικά οι δηλώσεις του τελευταίου στο ράδιο flash και στην εκπομπή του Νικητέα ότι αποχώρησε λόγω διαφωνιών του με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της εφημερίδας θα τον στεναχώρησε και δεν ήθελε να δώσει καμιά συνέχεια. Τώρα σε λίγες μέρες ο Μάκης ετοιμάζει την web tv του και θεωρεί ότι σε αυτό το κομμάτι θα πάει πολύ καλά. Να του πούμε ότι με τις ταχύτητες που έχει το internet στην Ελλάδα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις ούτε video στο youtube κάποιες ώρες όχι πρόγραμμα τηλεόρασης. Πάντως τώρα πρέπει να ρίξει όλο το βάρος στο veto και να κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές έτσι ώστε να φτάσει σε ένα επίπεδο φύλλων που θα του εξασφαλίζει εάν όχι το κέρδος τουλάχιστον να μην μπαίνει μέσα. Μπορεί πολλοί να τον βοηθήσουν σε αυτό αρκεί να έχει το μυαλό του για τις σωστές επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...