Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΔ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΜΑΡΤΟΝ

Ομιλία στο Ζάππειο για τα 30 χρόνια από την ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ δίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός. Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα αρκετά άδεια καθίσματα. Φαίνεται πως λίγες μόνο μέρες πριν τις ευρωεκλογές, πολλά στελέχη της παράταξης και της νεολαίας φαίνονται κουρασμένα. Έτσι ο Κώστας Καραμανλής τραβάει μόνος του το κόμμα μπας και αποφύγει τα χειρότερα στην κάλπη. Την ίδια ώρα, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης...με τη σύζυγό του εγκατέλειπαν χολωμένοι την εκδήλωση αφού οι υπεύθυνοι δεν είχαν προβλέψει να τους βάλουν στα πρώτα καθίσματα. Σίγουρα, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν περίμενε τέτοια αντιμετώπιση από ένα κόμμα το οποίο έχει στηρίξει. Και αυτό είναι ένα ακόμα χτύπημα για τον ίδιο μετά και τις κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του στρατού, όπου ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης φρόντισε να αποστρατεύσει αξιωματικούς που τύγχαναν της συμπάθειάς του. Άσχημα τα μαντάτα για το κυβερνών κόμμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Αυτά γράφει το troktiko για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη ότι αποχώρησε . Εμείς λέμε καλύτερα γιατί η μόνη βοήθεια που έχει προσφέρει στην ΝΔ είναι να τον βλέπει ο κόσμος και να αλλάζει στρατόπεδο. Ο επιχειρηματίας από την Κρήτη είναι ιδιαίτερα μισητός στον κόσμο. Η εμπλοκή της οικογένειας του με τον Παναθηναικό αλλά και οι σχέσεις του με τον Κοκό που αυτοαποκαλείται ακόμα Βασιλιάς της Ελλάδος μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσέφεραν στην ΝΔ. Άλλωστε οι Βαρδινογιάννηδες και με το ΠΑ.ΣΟ.Κ μια χαρά τα πήγαν το star αλλά και το mega στήριξαν τον Σημίτη σε όλες τις προεκλογικές περιόδους έως και το 2004, τότε μυρίστηκαν άλλη διακυβέρνηση και το έριξαν στα γαλάζια τραγούδια. Επομένως πολύ καλά έκανε και έφυγε , και καλύτερα θα ήταν να μην πήγαινε καν στην εκδήλωση. Μάλιστα ο Καραμανλής εξαιτίας του έχει τσακωθεί με μια πραγματικά γαλάζια οικογένεια αυτή των Αλαφούζων. Αυτά για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο . Τώρα εάν στο troktiko τον θεωρούν καλό επιχειρηματία και Έλληνα θα τους συμβουλεύαμε να εργαστούν στις επιχειρήσεις του. Για τον λαό της ΝΔ οι Βαρδινογιάννηδες ήταν πάντα ξένο σώμα , τώρα εάν βγει αρχηγός η Ντόρα τότε για την μισή ΝΔ γιατί τόση θα μείνει θα είναι καλοδεχούμενη η οικογένεια.

1 σχόλιο:

Μιχαλης είπε...

Ειναι τιμη για Ελλαδα και τιμη για
την Κρητη που υπαρχουν τετοιες οικογεννιες

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...