Ο εθελοντισμός των Ελλήνων Γιατρών

Του Σταύρου Μαρίνη
230 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει το Ελληνικό Δημόσιο στους Έλληνες γιατρούς που υπάγονται στον ΕΟΠΠΥ μόνο για το 2012!!!! Είναι φανερό ότι το χρεωκοπημένο Ελληνικό Κράτος έχει σηκώσει λευκή σημαία και οσονούπω θα έχουμε στάσεις πληρωμών και σε άλλους εργαζομένους ή συνταξιούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Και εάν για τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας η Κυβέρνηση ακολουθεί αυτή την τακτική της απληρωσιάς φανταστείτε και μόνοι σας τι έχει να γίνει με άλλους υπαλλήλους του Δημοσίου που δεν ασκούν και κάποιο λειτούργημα.
Η είδηση και το ποσό είναι απόλυτα ακριβές και ατυχώς για το Υπουργείο Υγείας εμάς δεν μας νοιάζει ποιος φταίει αλλά τι γίνεται και ποιος τελικά την πληρώνει ο έλληνας ασθενής δηλαδή. Γιατί μην φανταστεί κανείς ότι οι γιατροί θα συνεχίσουν για πολύ ακόμα να δουλεύουν με έναντι αφού γνωρίζουν ότι οφειλές προηγούμενων ετών που αγγίζουν τα 600 εκ ευρώ θεωρούνται για αυτούς χαμένες!!!Εμείς εδώ και τουλάχιστον 2,5 χρόνια γράφουμε για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και για την ανάγκη εξόδου της χώρας από τον μηχανισμό "στήριξης" του ΔΝΤ αλλά και της ευρωπαϊκής ένωσης αφού δείχνει παντελώς ανίκανοι να βοηθήσει τα κράτη μέλη της να ορθοποδήσουν οικονομικά. Γίνεται πλέον αντιληπτό και από πρωτοετή φοιτητή οικονομικών ότι υο μνημόνιο δεν βγαίνει και οδηγεί ομάδες πληθυσμού στην οικονομική εξαθλίωση και στον θάνατο. Και όσοι μας κατηγορούν για φθηνό λαϊκισμό θα πρέπει να μας αναγνωρίσουν ότι έγκαιρα είχαμε γράψει για ότι συμβαίνει σήμερα όταν όλοι μιλούσαν ακόμα για παροδική κρίση που θα κρατούσε μερικούς μήνες. Η Ευρώπη δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο από τους διεθνείς εβραίους τοκογλύφους και είναι αδύνατον να επιβληθεί οικονομικά παρά μόνο στρατιωτικά. Και για να νικήσεις τοκογλύφους και μάλιστα Εβραίους θα πρέπει να κηρύξεις πόλεμο στα κράτη που τους στηρίζουν -στην μισή γη δηλαδή- για αυτό είναι ανέφικτο με τις παρούσες συνθήκες.Στο επόμενο κείμενο θα αναφερθώ στα λάθη του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα τώρα που πάει καλά για να μην θεωρηθώ υπονομευτής του Κινήματος από τους υμνητές της Χούντας των Συνταγματαρχών που οδήγησε στην άνοδο της αριστεράς σε αυτόν τον δύσμοιρο Τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...