Παντρεύεται ο «Μr. Tρίφωνο»

Τα σκαλιά της εκκλησιάς ετοιμάζεται να ανεβεί ο τραγουδοποιός Δημήτρης Υφαντής από το συγκρότημα Τρίφωνο με την αγαπημένη του Βασιλική Μπασάκου, δασκάλα ειδικής αγωγής. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια και η Βασιλική από τότε έγινε ο φύλακας-άγγελος του Δημήτρη. Οι δυο τους θεωρούν ότι άργησαν να συναντηθούν, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει...

Στο μοναστήρι της Παναγιάς Ντουραχανής, με θέα τη λίμνη, πριν από δύο χρόνια ο Δημήτρης έκανε την πρόταση γάμου στη Βασιλική. Ο γάμος τους θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουνίου στο ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Βροντισμένης Ιωαννίνων, στο χωριό του γαμπρού, και το γλέντι θα στηθεί στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία.

Θέλοντας να τηρήσουν τα ελληνικά έθιμα, δεν θα κόψουν γαμήλια τούρτα, ούτε η νύφη θα πετάξει την ανθοδέσμη της. Αντίθετα, θα τη δώσει εκεί που θέλει εκείνη, ενώ οι γαμήλιες φωτογραφίες θα γίνουν σε ένα μαγικό μέρος! Στις πηγές Βελλάς, σε ένα μαγαζάκι μέσα στα νερά, στο πράσινο και τους πέτρινους τοίχους, το οποίο διατηρούν οι κουμπάροι τους, ο Πάνος και η Χριστίνα.

Βλάμης, δηλαδή αυτός που φέρνει τα παπούτσια της νύφης λίγο πριν από τον γάμο και προς τιμή του οι γονείς και τα αδέλφια της κάνουν ένα γλεντάκι, θα είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρκάτης, συγχωριανός και παιδικός φίλος του γαμπρού.

Καλεσμένο, βέβαια, θα είναι όλο το χωριό, αλλά και πολλοί φίλοι του ζευγαριού από την Αθήνα. Ανάμεσά τους η Λιάνα Κανέλλη, η Νάντια Μπουλέ, ο Γρηγόρης Κλιουμής από το συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα, ο Δημήτρης Χαλκιάς και φυσικά τα... υπόλοιπα μέλη του γκρουπ Τρίφωνο, η Ερωφίλη και ο Γιώργος. Μάλιστα, και ο Γιώργος Περαντάκος θα ανέβει επίσης τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ράνια, τον Αύγουστο, με κουμπάρους τον Δημήτρη και τη Βασιλική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...