Λουκία Λαιμού: Η εφοπλίστρια που χορεύει στα clubs

Ήλθε αντιμέτωπη με αρνητικές κριτικές και έντονες αντιδράσεις από τον εφοπλιστικό κύκλο της, αφού κατηγορήθηκε για αυτήν την επαγγελματική επιλογή της…

Το πρωί ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις ενώ το βράδυ, ξεσηκώνει "bit" θαυμασμού και αντιδράσεις!
Η Λουκία Λαιμού, κόρη του μεγάλου Έλληνα εφοπλιστή Mάρκου Λαιμού και της Αγγλίδας καλλονής Πένι, από μικρή κιόλας είχε δείξει την μεγάλη της αγάπη για το χορό.
Μεγαλώνοντας, και σε αντίθεση με άλλα κορίτσια της ηλικίας της και του κύκλου της, προτίμησε να σπάσει το «κατεστημένο» και να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο. Να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια!
Μην θέλοντας να εκμεταλλευτεί όμως το διάσημο όνομά της, προτίμησε να περάσει όλα τα στάδια για να καταξιωθεί ως μια από τις καλύτερες και περιζήτητες χορεύτριες του Rnb και του Hip Hop. Μια επιλογή της που όπως θα εξομολογηθεί η ίδια μέσα σε συνεντεύξεις της, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εφοπλιστικό κύκλο. Αφού ήταν δύσκολο για κάποιους να δεχτούν ότι μια κόρη εφοπλιστή, κάνει καριέρα ως dancer σε μπουζούκια και clubs.
H Λουκία όμως έκλεισε τα αυτιά της σε όλους τους καλοθελητές και συνεχίζει να κάνει με επιτυχία αυτό που αγαπάει… όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτό από την εκρηκτική εμφάνιση της στο party “Moon Theory” στο Aκρωτήρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...