Νυφικό χτένισμα ανάλογα με τα μαλλιά σας!


Αν έχετε μακριά μαλλιά είναι αναμφίβολα τα αναμφίβολα τα πιο εντυπωσιακά και «εύκολα» μαλλιά αφού οι επιλογές που σου δίνουν για χτένισμα είναι ανεξάντλητες.
Η πιο απλή και παράλληλα στιλάτη ιδέα είναι ο χαμηλός κότσος, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα μεγάλο λουλούδι. Αντίστοιχα αριστοκρατική και πάντα όμορφη είναι η αλογοουρά. Απλό, αλλά παράλληλα ρομαντικό χτένισμα για νυφικά μαλλιά είναι να τα αφήσετε ελεύθερα, επιμελώς ατημέλητα, να αποπνέουν κίνηση.

Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε ένα χτένισμα που τα μισά μαλλιά είναι πιασμένα ψηλά ή χαμηλά πίσω από το κεφάλι και τα υπόλοιπα να είναι κάτω. Η συμβουλή μας είναι εάν έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε να φορέσετε πέπλο κρατήστε το μόνο στην εκκλησία και στη συνέχεια βγάλτε το και αφήστε τα μαλλιά σας να εντυπωσιάσουν. Εάν διαθέτεται μακριά μαλλιά αφήστε τον κομμωτή να κάνει τα «μαγικά» του. Σίγουρα έχει να σας προτείνει κάτι διαφορετικό!

Ωστόσο αν έχετε κοντά μαλλιά και δεν προλαβαίνετε να μακρύνετε μέχρι τον γάμο τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν πολλά χτενίσματα και για τα κοντά μαλλιά. Αρχικά σιγουρευτείτε ότι ταιριάζει το στυλ των μαλλιών σας με την προσωπικότητά σας και φυσικά με το νυφικό σας. Τα κοντά μαλλιά είναι sexy και δίνουν ένα πιο σοφιστικέ στυλ στη νύφη. Δώστε τους λίγο όγκο, αν ταιριάζει με το υπόλοιπο look, και διατηρήστε τα χαλαρά και αεράτα.

Έτσι θα δώσετε ένα περισσότερο νεανικό στυλ στην όλη εμφάνιση σας. Μην χρησιμοποιήσετε μεγάλα λουλούδια ή αξεσουάρ σε κοντά μαλλιά. Προτιμήστε διακριτικά στεφανάκια από ψιλά ανθάκια, ή τσιμπιδάκια με ψιλά στρασάκια! Το σημαντικότερο όμως είναι να αισθάνεστε άνετα, όμορφη και ότι το χτένισμα σας χαρακτηρίζει και σας αναδεικνύει. Μόνο έτσι θα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να απολαύσετε το βράδυ σας και να καταπλήξετε τα πλήθη!

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...