Σκανδαλίζει βιβλίο καλόγριας για τον αυνανισμό και το ομοφυλοφιλικό σεξ!

Την Αμερικανίδα καλόγρια που εξέδωσε βιβλίο υπέρ του γυναικείου αυνανισμού, του σεξ μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, αλλά και των διαζυγίων, καταδίκασε το Βατικανό με ανακοίνωση του ίδιου του Πάπα!

Ο πάπας Βενέδικτος αποκήρυξε το βιβλίο της αδελφής Margaret Farley, η οποία είναι καθηγήτρια Χριστιανικής Ηθικής στο Πανεπιστήμιο του Yale. Ο Πάπας προειδοποίησε τους εκπαιδευτικούς να μην το αγοράσουν, ούτε φυσικά να το θεωρήσουν εγχειρίδιο!
Το βιβλίο της «Just Love: Α Framework for Christian Sexual Ethics» (Απλά Αγάπη: Ένα Πλαίσιο για τη Χριστιανική Σεξουαλική Ηθική), όπως αναφέρει ο Πάπας «αγνοεί τις διδαχές του Magisterium, ή όπου αυτό αναφέρεται, το αντιμετωπίζει σαν μία γνώμη ανάμεσα στις άλλες».
Η Farley γράφει για την αυτοϊκανοποίηση, λέγοντας πως είναι κάτι φυσιολογικό και πως βοηθά στις σχέσεις και πως πολλές γυναίκες «έχουν ωφεληθεί πολύ από την αυτοϊκανοποίηση -ίσως όσον αφορά την ανακάλυψη των δυνατοτήτων τους για ευχαρίστηση- κάτι που πολλές δεν είχαν βιώσει ή δεν γνώριζαν στις συνήθεις σεξουαλικές σχέσεις με τους συζύγους ή τους εραστές τους».
Βέβαια, σύμφωνα με τους καθολικούς, ο αυνανισμός είναι μια βαθιά διαταραγμένη πράξη.
Όσον αφορά τις απόψεις της για την ομοφυλοφιλία, το Βατικανό αναφέρει πως η Farley αγνόησε τη Βίβλο που παρουσιάζει τις σχέσεις μεταξύ ομοφυλοφίλων ως πράξεις σοβαρής ακολασίας.
Η υποστήριξή της προς το διαζύγιο και την δυνατότητα κάποιου να ξαναπαντρευτεί θεωρείται «αντίθετη προς το νόμο του Θεού» και φυσικά καταδικάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...