Athens Fringe Live 2012


n



Ραντεβού στις 15 Ιουνίου





«Για μια ακόμη χρονιά η διοργάνωση παρέχει δωρεάν βήμα σε εκατοντάδες καλλιτέχνες. Ταυτόχρονα δεν αποστρέφει το βλέμμα από την τρέχουσα πολιτική κι οικονομική συγκυρία» δήλώνε ο Γιώργος Νέρης, διοργανωτής του Athens Fringe Live- όπως θα ονομάζεται από φέτος (αφού οι διοργανωτές βρίσκουν πια τον όρο «φεστιβάλ» ασαφή και τετριμμένο)- στη βραδιά που διοργάνωσε η «Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση» για τα …εγκαίνια της φετινής διοργάνωσης.
Η οποία θα διαρκέσει φέτος από τις 15-30/6 με τον ίδιο στόχο με τον οποίο ξεκίνησε πριν από τρία καλοκαίρια - να αποδείξει ότι «Η Αθήνα μας ανήκει» (όπως δηλώνει και το μότο του Live) και κυρίως ότι οι καλλιτεχνικές δυνάμεις της πόλης μπορούν να δουλεύουν μέσα από ένα κοινωνικό δίκτυο ανεξάρτητο κι αλληλέγγυο. Όσο για το κόστος που απαιτεί η παρακολούθηση του Fringe Live από το κοινό ο Γιώργος Νέρης συμπλήρωσε: «Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, το Fringe Bus θα περιδιαβαίνει την πόλη με μουσική και χορό. Λάβαμε ειδική πρόνοια ώστε η πλειονότητα των εκδηλώσεων μας να είναι με δωρεάν είσοδο. Γι’ αυτές στις οποίες υπάρχει εισιτήριο, θα είναι μόνο 5 ευρώ και με αυτό θα μπορεί να δει κανείς όλες τις εκδηλώσεις που θα συμβαίνουν σε όλους τους χώρους στη διάρκεια μιας ημέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...