Ρακοσυλλέκτρια με ... 16,5 εκ. ευρώ σε καταθέσεις!


Ρακοσυλλέκτρια με ... 16,5 εκ. ευρώ σε καταθέσεις! : Ιστορίες που ξεπερνούν κάθε φαντασία με πρωταγωνιστές ανθρώπους που δεν έβαζε εύκολα ο νους του πολίτη αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
Και μάλλον


Ιστορίες που ξεπερνούν κάθε φαντασία με πρωταγωνιστές ανθρώπους που δεν έβαζε εύκολα ο νους του πολίτη αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Και μάλλον θα μείνετε κυριολεκτικά έκπληκτοι διαβάζοντας ότι σε αυτό το όργιο φοροδιαφυγής, εντοπίστηκε και μια ρακοσυλλέκτρια - κροίσος!
Ναι, σωστά ακούσατε! Τι εννοούμε πιο συγκεκριμένα; Οι "πάμπο" του ΣΔΟΕ κατά τον εξονυχιστικό έλεγχο σε διάφορους ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς ανακάλυψαν ρακοσυλλέκτρια με καταθέσεις ύψους 16,5 εκ. ευρώ.

Αναλυτικότερα ιδού τα "λαβράκια" από τις έρευνες:

Ιδιωτικός υπάλληλος, μισθωτός, διατηρούσε λογαριασμό καταθέσεων ύψους 41,5 εκ. ευρώ.

Ρακοσυλλέκτρια η οποία είχε καταθέσεις 16,5 εκ. ευρώ, όπως και μεγάλη εταιρεία με απόκρυψη φορολογητέας ύλης 35 εκ. ευρώ, η οποία τελικώς ήρθε σε συμβιβασμό και θα πληρώσει 21 εκ. ευρώ.

Σοφία Ζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...