ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ SKAI ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ

SKAI ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ 
Ο Skai του Γιάννη Αλαφούζου είναι τελικά ο μοναδικός σταθμός που μας ενημερώνει για τις τραγικές εξελίξεις με τους τρεις νεκρούς στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ο σταθμός που έχει δεχθεί τα πυρά των δημοσιογράφων του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα γράψει για την Κυβέρνηση που στηρίζει την Κυριακή. Ο Θέμος και ο Καραμήτσος τέτοια ώρα είναι στις σπιταρόνες τους και βλέπουν από τον Skai τις εξελίξεις. Ο Θέμος θα μας έχει την Δευτέρα στην εκπομπή του κανένα μοντέλο-βιζιτού και ο Καραμήτσος θα μας γράφει την Κυριακή για το Χρηματιστήριο. Όλα αυτά για κάποιους που στηρίζουν με μανία τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ του ΣΤΥΛ Θέμου.


Ας ανοίξουν το skai σε τηλεόραση ή ραδιόφωνο για να καταλάβουν ποιοι κάνουν ρεπορτάζ χρόνια τώρα και ποιοι έριξαν το 1993 την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όσο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα περάσει πολύ δύσκολα γιατί ο skai σήμερα σπάει την ομερτά και βγάζει συνδέσεις που καίνε πολλούς υπουργούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ με πρώτον και καλύτερο τον Μιχαλάκη , τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ την είδαμε την προστασία του πολίτη κύριε Χρυσοχοϊδη την είδαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...