Στη Δικαιοσύνη, λόγω… facebook ο Κατσουράνης


Γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού έκανε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά, για να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού στο facebook, που έχει φτιαχτεί εν αγνοία του.


«Αναφορικά με τη λειτουργία λογαριασμού στο facebook, στον οποίο ψευδεπίγραφα χρησιμοποιείται το όνομά μου, αλλά και αυτό της συζύγου μου (με το όνομα Έφη Κατσουράνη), θα ήθελα να διευκρινίσω ότι όχι μόνο δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο προφίλ, αλλά και ότι δεν διατηρώ καν (και ούτε ποτέ διατηρούσα) λογαριασμό στο συγκεκριμένο social network. Πρόθεσή μου, μάλιστα, είναι να προβώ στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, αν δεν διακοπεί η λειτουργία του εν λόγω λογαριασμού», αναφέρει η δήλωση του Κώστα Κατσουράνη.

Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, παρότι οι «πράσινοι» έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη φετινή περίοδο. Από τη σημερινή προπόνηση, που περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και δίτερμα, απουσίασαν με άδεια οι Ζιλμπέρτο, Σισέ, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τζόρβας και Σεϊταρίδης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δάρλας, Καντέ, ενώ από τη Golden Team γυμνάστηκαν μαζί με την πρώτη ομάδα οι Λιόλιος, Ταχμαζίδης, Φέτσης, Σταμπολζίεφ, Ραντοβάνοβιτς, και Ταμπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...