Νίκη Θεοφιλοπούλου: Μια τενίστρια στις πασαρέλες

Ποια είναι: Το 2006 μπήκε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών και από τότε ζει στην Αθήνα - παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ. Ποτέ δεν έλειψε από την καθημερινότητά της η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και, ειδικότερα, τον τελευταίο χρόνο το τένις. Από πέρσι ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ.

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε στη Σπάρτη στις 14 Δεκεμβρίου του 1988, όπου έζησε μέχρι τα 17, οπότε τελείωσε το Λύκειο.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Σπουδάζει στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, όπου παρακολουθεί τα μαθήματα του τελευταίου έτους, με ειδικότητα πλέον στο τένις. Είναι κάτοχος πτυχίου γνώσης της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας, καθώς και διπλώματος διαιτησίας level 1 στο τένις από τη διεθνή ομοσπονδία αντισφαίρισης. Της αρέσει πολύ η μουσική και έχει παρακολουθήσει μαθήματα αρμονίου και πιάνου συνολικά εφτά έτη, κατά τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια.

Παρθενική εμφάνιση: Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν φέτος στον ΑΝΤ1, στο παιχνίδι «Wipeout», που γυρίστηκε πριν έναν χρόνο στην Αργεντινή.

Φιλοδοξίες: Από μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, αλλά πάντα ντρεπόταν να τραγουδήσει μπροστά σε κοινό. Ωστόσο θα ήθελε πολύ να κυνηγήσει το όνειρό της, αν και ο χώρος αυτός είναι δύσκολος και απαιτητικός. Ομως, πάντα ήταν μάχιμη και δεν θα σταματήσει να είναι ποτέ. Θα ήθελε να εξασκήσει το επάγγελμά της ως προπονήτρια στο τένις και να δημιουργήσει το δικό της tennis club στην πόλη όπου μεγάλωσε. Γι’ αυτό θα κάνει ό,τι είναι δυνατό!

Στιγμή αδυναμίας: Η ευαισθησία της... Πολλές φορές μεγαλύτερη από όσο θα έπρεπε, κάτι που έχει προσπαθήσει πολύ να το αλλάξει. Αποτελεί ένα από τα ελαττώματά της και συνήθως επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της και τον εσωτερικό της κόσμο.

Κολλημένη με... την μπάλα! Αγαπά τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο. Λατρεύει τον Παναθηναϊκό και πηγαίνει στο γήπεδο όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Συχνάζει: Στις μεγάλες νυχτερινές πίστες της Αθήνας. Της αρέσει πολύ η λαϊκή μουσική, ο χορός και η διασκέδαση με τους φίλους της.

Ο ιδανικός άντρας: Ειλικρινής, πιστός, υπομονετικός, έξυπνος, με χιούμορ και βλέμμα που σε καθηλώνει, με πάθος και αγάπη για τη ζωή, καθώς και για την ίδια!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...