Έρχονται βαριές καμπάνες!

Έρχονται βαριές καμπάνες!
Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού ή ακόμη και η αφαίρεση βαθμών μετά τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη ενώ με τρεις αγωνιστικές ποινής κινδυνεύουν οι αποβληθέντες Μέλμπεργκ και Κοντρέρας, αλλά και ο Ίβιτς για το μπουκάλι.
Δεν πρόκειται να περάσουν έτσι τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός απειλείται με τιμωρία για τα επεισόδια που έγιναν στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου και όχι μόνο. Αν τα επεισόδια θεωρηθούν εκτεταμένα, τότε οι ερυθρόλευκοι, που είναι υπότροποι από τον αγώνα με την Καβάλα, θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών -τη νέα σεζόν- από δύο ως τέσσερα παιχνίδια, ενώ θα υπάρξει και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 300.000 ευρώ.

Αυτό, όμως, δεν είναι το χειρότερο. Η πιο βαριά τιμωρία για τον Ολυμπιακό θα έρθει αν ο φροντιστής του ΠΑΟΚ που δέχθηκε την επίθεση, θεωρηθεί αξιωματούχος του αγώνα, από τη στιγμή που είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Σε μια τέτοια περίπτωση για τους Πειραιώτες δε θα υπάρξει απλά τιμωρία της έδρας αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών! Το ενδεχόμενο να προκύψει τραυματισμός του φροντιστή, που θα φέρει και αποβολή της ομάδας από όλες τις υποχρεώσεις της για 1-3 μήνες αν κριθεί αξιωματούχος του ματς, δε συγκεντρώνει παρά ελάχιστες πιθανότητες.

Ο εισαγγελέας, πάντως, που βρισκόταν στο Καραϊσκάκη θα κινηθεί μέσω δικογραφίας για να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για την επίθεση που έγινε στον φροντιστή του ΠΑΟΚ.  

Εκτός αυτών, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και για τους ποδοσφαιριστές. Οι Όλαφ Μέλμπεργκ και Πάμπλο Κοντρέρας που αποβλήθηκαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα κινδυνεύουν με τρεις αγωνιστικές τιμωρίας (μπορεί να τιμωρηθούν με μία έως τρεις αγωνιστικές). Αν συμβεί αυτό τότε θα ήταν η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Με βαριά καμπάνα κινδυνεύει φυσικά και ο Βλάνταν Ίβιτς για το μπουκάλι που πέταξε προς την εξέδρα και... άναψε την φωτιά για να ακολουθήσουν τα χειρότερα.

Τέλος η σεζόν για Μαρέσκα

Στο μεταξύ τις δέκα κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Έντσο Μαρέσκα, κάτι που σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Και αυτό γιατί ο χαφ του Ολυμπιακού θα λείψει από δύο παιχνίδια, όσα δηλαδή υπολείπονται για ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι οφ.

Κάρτες συμπλήρωσε και ο Φιλομένο για τον ΠΑΟΚ. Έφτασε τις 4 και έτσι θα χάσει ένα από τα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...