ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Οι δημοσιογράφοι του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ θα κάνουν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον Διευθυντή του skai Μπάμπη Παπαδημητρίου και μήνυση για εκβίαση!!! Ισχυρίζονται ότι πήρε τηλέφωνο σε Τράπεζα με σκοπό να μην τους δώσουν δάνειο και ότι είπε αναληθή οικονομικά στοιχεία για την εφημερίδα τους. Πρόκειται φυσικά για σύγκρουση συμφερόντων και μας αφήνει παγερά αδιάφορους το γεγονός ότι δημοσιογράφοι μηνύουν συνάδελφό τους για ρεπορτάζ που παρουσίασε μέσα από το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο είναι Διευθυντής. Τώρα πως μια Τράπεζα μπορεί να επηρεαστεί από τις κουβέντες ενός Διευθυντή για να μην δώσει δάνειο σε κάποιον που το δικαιείται αυτό δεν το καταλαβαίνουμε.


Ίσως η συνέχεια αυτής της κόντρας να μας δώσει κάποια καλά στοιχεία για το τι παίζετε πίσω από τις πλάτες μας. Οι δημοσιογράφοι του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ πάντως δείχνουν φοβερή εμπιστοσύνη στην ιδιοκτησία της εφημερίδας και αυτό δημιουργεί σε όσους θέλουμε τους δημοσιογράφους ανεξάρτητους σχεδόν κατάθλιψη. Γιατί π.χ να θέλει κάποιος δημόσια να παρουσιάσει ψευδή στοιχεία για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ; Για λόγους ανταγωνισμού θα πείτε , μα αφού η αλήθεια θα φανεί τι νομίζει ότι θα φοβηθεί κάποιος επειδή θα συρθεί στα Δικαστήρια; Άλλωστε η συνέχεια του σήριαλ πλέον θα παιχθεί τόσο στο ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ του skai όσο και στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΜΑ αφού δεν νομίζουμε ότι ο κύριος Παπαδημητρίου (ακόμα και εάν έχει άδικο θα υποχωρήσει) ούτε σίγουρα  έκανε κάτι χωρίς την έγκριση του αφεντικού του , του κύριου Αλαφούζου. Ελπίζουμε να βγουν χρήσιμα πράγματα από αυτή την κόντρα για να αρχίσει να καταλαβαίνει και ο κόσμος πως παίζεται το παιχνίδι όταν οι επιχειρηματίες προσπαθούν να πιάσουν ο ένας τους πελάτες του άλλου. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ χωρίς Μπόμπολα πλέον έχει πολύ δρόμο να διανύσει και κυρίως είναι υποχρεωμένο να καλύψει με μεγάλες πωλήσεις την ρευστότητα που είχε ο Εθνικός Εργολάβος. Αφού το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν δηλώνει επίσημα τουλάχιστον την εμπλοκή άλλου επιχειρηματία χρειάζεται πολύ ψάξιμο για να ανακαλύψει κάποιος τι βρίσκεται πίσω από το μεγάλο δάνειο που ζήτησαν να τους χορηγηθεί από την Τράπεζα και φυσικά πρέπει να υπάρχει και κάποια ακίνητη περιουσία να υποθηκευτεί και τόσα πολλά χρήματα. Μιλάνε για 35 εκ ευρώ περίπου και χωρίς κάλυψη είναι σκάνδαλο να δοθούν στον καθένα. Αυτά προς το παρόν και θα παρακολουθούμε το θέμα από κοντά για να σας ενημερώνουμε. Η αίσθησή μας είναι ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μπαίνει σε περιπέτειες και ελπίζουμε οι δημοσιογράφοι του να μείνουν αλώβητοι και να μην είναι τελικά τα θύματα ενός εκδοτικού δίδυμου Θέμος-Καραμήτσος που σε εμάς δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΩΫΣΗ!!!

Καμερον:"Οι αξίες μου είναι Εβραϊκές"

http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/05/blog-post_9892.html


http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/05/blog-post_5511.html

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...