ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ VETO





Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας VETO, η οποία κυκλοφορεί σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και αύριο, Κυριακή, σε όλη την Ελλάδα.

Το πέμπτο φύλλο του VETO της Κυριακής κυκλοφορεί με νέες αποκαλύψεις και πλούσια θεματογραφία.



Ο Άγιος Δομίνικος να… βάλει το χέρι του

Δείτε στις σελίδες του VETO αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τις 72 ώρες που πέρασε ο Γιώργος Παπανδρέου στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με μερένγκε και fitness στην Καραϊβική. Και μετά την διασκέδαση… ο Άγιος να βάλει το χέρι του για την οικονομία, την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία…

Το φαγοπότι με τα κρατικά ακίνητα

Η επιστολή-βόμβα του νομικού συμβούλου της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου με τις καταγγελίες για παράνομες και παράτυπες μισθώσεις κτηρίων, δημοπρασίες με κληρώσεις και εκατομμύρια χαμένα ευρώ για το Δημόσιο. Και μια αποκάλυψη για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου που θα συζητηθεί.

Χτυπάει αμέσως τους πνεύμονες η νέα γρίπη

Το VETO αποκαλύπτει το «παιχνίδι» εκατομμυρίων που έστησαν οι επιτήδειοι με το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου. Πωλείται «σαν τρελό» στα φαρμακεία, την ώρα που ουσιαστικά δεν προστατεύει από τη νέα γρίπη, αφού ο επιθετικός ιός χτυπάει κατευθείαν τους πνεύμονες –κυρίως των νέων ανθρώπων. Τι θα αποφασίσει την Δευτέρα η αρμόδια Επιτροπή για τα σχολεία. Θα κλείσουν νωρίτερα ή όχι;

Κρυφό τετ α τετ Καραμανλή με Ρουσόπουλο

Πέντε μήνες μετά την παραίτηση Ρουσόπουλου από την κυβέρνηση, Κώστας Καραμανλής και Θ. Ρουσόπουλος δείπνησαν στο Κολωνάκι. Τι συζήτησαν οι δύο πρώην στενοί συνεργάτες στη συνάντηση που κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

VF



Εφιάλτης στο δρόμο της ελληνικής οικονομίας

Διαβάστε στο VETO FINANCIAL όλο το σχέδιο SOS της κυβέρνησης για να αποφύγουμε την χρεοκοπία. Στον «πάγο» για τρία χρόνια μισθοί, προσλήψεις και δαπάνες. Διαβάστε επίσης όλο το παρασκήνιο για την επίθεση στα ομόλογα και το πώς έστησαν τα αμερικανικά funds την Ελλάδα.

Το Ντουμπάι δεν θα είναι ποτέ το ίδιο


Το τέλος ενός οικονομικού θαύματος. Μέχρι την λήξη του έτους το Ντουμπάι θα χρειαστεί να δανειστεί 10 δισ. δολάρια, ενώ ήδη εξέδωσε ομολογιακό δάνειο άλλων 10 δισ. δολαρίων τον Φεβρουάριο.

Αυτοπεραίωση τέλος για 600.000 μικρομεσαίους

Τέλος στα «πλαφόν» εξόδων των επαγγελματικών ομάδων και πλήρης φορολογικός έλεγχος στα βιβλία των επαγγελματιών έρχεται από το 2010.

Ο σεναριογράφος της Αντζελίνας είναι Έλληνας

Από τα Βριλήσσια στο Χόλιγουντ και στην «καρδιά» της Αντζελίνας Τζολί. Ο Εβαν Σπηλιωτόπουλος, που υπογράφει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αμερικανικού κινηματογράφου, μιλάει στο VETO.

PIAZZA



Φάκελος «Ελπίς»: Η δικογραφία για τα σεξουαλικά όργια

Το ένθετο PIAZZA αποκαλύπτει όλη την καυτή δικογραφία για τα σεξουαλικά όργια στο νοσοκομείο «Ελπίς». Η παρτενέρ του άτακτου ουρολόγου μιλάει στο PIAZZA και αποκαλύπτει… «με πήγαινε εκεί για να μην πληρώσει ξενοδοχείο»! Τι απαντά εκείνος; «Με εκδικείται γιατί αρνήθηκα να την παντρευτώ»…

Το ξέσπασμα της Άντζελας

Η Άντζελα Δημητρίου σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Αποδεικνύοντας ότι διαθέτει αιχμηρό χιούμορ, η Lady δηλώνει στο PIAZZA: «Τρώω μπανιέρες, λεκάνες, πλακάκια!».

VETO Mag



Μόουζες Πέντλετον

Ο ιδρυτής και χορογράφος των Momix μιλάει στον Θανάση Λάλα.

Στον ψυχαναλυτή

Ο Προκόπης Παυλόπουλος παίρνει αυτή την εβδομάδα τη θέση του στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή.

Ρεπορτάζ AIDS


Η μάστιγα του περασμένου αιώνα χτυπάει ακόμα.

Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Ο Μανώλης Σφακιανάκης απαντά σε όλες μας τις απορίες.


Οι προσφορές του VETO

Το VETO κυκλοφορεί σήμερα με δύο μοναδικές προσφορές.

Η χολιγουντιανή υπερπαραγωγή Tomb Raider με την απόλυτη super star ηρωίδα Lara Croft σε νέες περιπέτειες. Θαυμάστε τις μοναδικές ερμηνείες των Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βοϊτ και Ντάνιελ Κρεγκ.



Και για τους λάτρεις του καλού ελληνικού τραγουδιού, το Ρεσιτάλ, ένα καταπληκτικό CD με τις μοναδικές ερμηνείες του Κώστα Χατζή και της Μαρινέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...