Οι συναυλίες στην Αμερική και η Kylie Minogue



Η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε από την Αμερική και στο αεροδρόμιο την περίμενε ο σύζυγός της. Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης μόλις είδε την τραγουδίστρια την καλωσόρισε με ένα γλυκό φιλί...


Η Έλλη έλειπε στην Αμερική 21 ημέρες, καθώς επισκέφθηκε επτά πόλεις και έδωσε συναυλίες μαζί με τον Γιώργο Χρήστου.

Η τραγουδίστρια ανυπομονούσε να επιστρέψει για να σφίξει στην αγκαλιά της, τον γιο της Αλέξανδρο, που της έλειψε πολύ.


H Kylie Minogue
H Kylie Minogue
Τι σχέση όμως μπορεί να έχει η Έλλη Κοκκίνου και η Kylie Minogue; Εκτός του ότι είναι και οι δύο καλές τραγουδίστριες και sexy γυναίκες, η δικιά μας Έλλη… νίκησε την Kylie.

Πρόλαβαν και έκλεισαν οι συνεργάτες της πριν από την Αυστραλέζα τραγουδίστρια το στάδιο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης.

Η Kylie Minogue προσπάθησε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της Έλλης Κοκκίνου, καθώς και εκείνη ήθελε να τραγουδήσει στο στάδιο την ίδια Παρασκευή. Τελικά δεν της έγινε το χατίρι και έκανε τις συναυλίες της Σάββατο και Κυριακή, ενώ την Παρασκευή ξεσήκωσε το κοινό στο Hammerstein η Έλλη.

Αυτό τον καιρό η τραγουδίστρια ετοιμάζει το νέο της cd, ενώ συζητάει με επιχειρηματίες για τις εμφανίσεις της στην νυχτερινή Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...