ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;

Είναι φαίνεται πολύ δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι ότι το να προβάλλεις τους "εχθρούς" μας θα έχει κόστος. Βέβαια με την λογική τους και αυτοί θα πουν ότι και εσύ προβάλλεις τους "εχθρούς" μας. Βέβαια το θέμα τους "κούμπωνε" καλά με τον πόλεμο που έχουν ξεκινήσει σε παρουσιαστή που έχει εκπομπή σε "ανταγωνιστικό" ραδιόφωνο. Εμάς όμως ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δεν μας έχει κάνει τίποτα αντίθετα μας τίμησε με μια συνεργασία στο παρελθόν.



Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα αναθεωρήσουμε την στάση μας σε ετερόκλητες συμμαχίες που σε τελική ανάλυση εμάς ως blog δεν μας έχουν ωφελήσει αντίθετα μας έβλαψαν ανεπανόρθωτα. Σίγουρα θα πρέπει να μάθουμε ως που θέλουν να το τραβήξουν το θέμα και κυρίως τι περιμένουν από εμάς. Εμείς από αυτούς δεν περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ άλλο παρά να ασκούν ΚΡΙΤΙΚΗ στις όποιες παραλείψεις μας που από εδώ και πέρα θα είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ για την λειτουργία αυτού του blog. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια έστω και ΜΟΝΟΙ μας με τους λιγοστούς επισκέπτες μας που δεν θα ήθελαν βέβαια να διαβάζουν από εμάς ανώδυνη κριτική και που κυρίως έχουν διαπιστώσει ότι εμείς δεν έχουμε ΕΜΜΟΝΕΣ και δεν προσδοκούμε τίποτα παραπάνω από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας. Άλλωστε είμαστε blog με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και εύκολα μπορεί κάποιος ακόμα και να μας συναντήσει. Καμιά προσπάθεια δεν πάει χαμένη ακόμα και όταν όλα φαίνονται να έχουν ΧΑΘΕΙ.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...