Βίνα Ασίκη: Πούλησε το σπίτι της


«Πούλησα ακόμα και το σπίτι μου». Δύσκολες στιγμές για τη Βίνα Ασίκη. Η γνωστή ηθοποιός, sex symbol της δεκαετίας του ’80, που την τελευταία δεκαπενταετία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της ράμπας, πούλησε...
ακόμα και το σπίτι της, όπως δηλώνει, για βιοποριστικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Τα συσσωρευμένα χρέη που αποκόμισε η Βίνα Ασίκη τα τελευταία χρόνια που συνεργάζεται με το δήμο Λιοσίων την έφεραν σε οριακό σημείο αναγκάζοντάς την να αλλάξει την ποιότητα ζωής της. Ολο το βάρος -μαζί με τον σύζυγό της, τον γνωστό χορογράφο Ορέστη Δημητρίου- το είχε ρίξει στο χοροθέατρο Ανω Λιοσίων «Αμυνα». Η αμοιβή τους αυτά τα χρόνια ήταν πενιχρή. «Ψίχουλα», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ηθοποιός. Ο δήμος, όπως υποστηρίζει, αδυνατεί να της καταβάλει δεδουλευμένα, επιδόματα και συμφωνίες αρκετών χρόνων. Οι διαφορές τους θα λυθούν -αυτό το μήνα- στα δικαστήρια.

Η «Espresso» την αναζήτησε προκειμένου να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει κι εκείνη μάς άνοιξε την καρδιά της μιλώντας όχι μόνο για το χοροθέατρο αλλά και για τη ζωή της. «Εχουμε πλέον επιλέξει να ζούμε πιο μαζεμένα, να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε ψυχοθεραπεία με τα παιδάκια μας» επισημαίνει. «Είχαμε ένα σπίτι 150 τετραγωνικών και το πουλήσαμε. Ζούμε τώρα σε ένα πολύ μικρότερο, καθώς δεν πληρωνόμασταν εκεί όπου εργαζόμαστε. Δεν το μετανιώνουμε όμως, μια χαρά είμαστε».

Το ζευγάρι απαρνήθηκε τη δημοσιότητα και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ασχολείται με ένα φυτώριο λιλιπούτειων καλλιτεχνών στα Ανω Λιόσια. Η Βίνα, που την αγαπήσαμε και τη γνωρίσαμε μέσα από τις βιντεοταινίες του ’80, (άλλωστε υπήρξε sex symbol της εποχής), τον κινηματογράφο και το θέατρο, εγκατέλειψε την καριέρα της τη στιγμή μου ήταν στο απόγειό της για να ασχοληθεί με τα παιδιά.

Σε λίγες μέρες τα φώτα της δημοσιότητας θα αανάψουν ξανά για τη γοητευτική ηθοποιό, όχι για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι, αλλά εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που έχει με το δήμο Ανω Λιοσίων. «Ζω μια ταλαιπωρία, ένα Γολγοθά, για τον οποίο πραγματικά ήμουν αποφασισμένη να μη μιλήσω» μας εκμυστηρεύεται και τονίζει: «Στα δικαστήρια είχα βρεθεί μέχρι τώρα μόνο για δικαιώματα σε ταινίες με αγαπημένους ηθοποιούς».

πηγή espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...