Η Τζούλια στο τμήμα


Στο αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, ιδιαίτερα αναστατωμένη, εμφανίστηκε χθες τα ξημερώματα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο λόγος; Οπως ισχυρίστηκε η ίδια στο αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλε τη μήνυση, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον...
αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο. Ολως τυχαίως μάλιστα δίπλα της ήταν και κάμερες! Το γνωστό μοντέλο-τραγουδίστρια συνόδευε ο δικηγόρος της, ο οποίος δήλωσε: «Προσέφυγε στη νόμιμη οδό -ως όφειλε- προκειμένου να διαφυλάξει τη γυναικεία προσωπικότητά της».

Συγκεκριμένα κατατέθηκε μήνυση για απειλή, εξύβριση και ξυλοδαρμό. Να πούμε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας αναζητείτο ο σύντροφός της προκειμένου να επέλθει η διαδικασία του αυτόφωρου. Η Τζούλια ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη επί της λεωφόρου Κηφισίας, ενώ έβγαινε από κλαμπ με φίλους της. Την περίμενε ο Χρήστος Ψωμόπουλος και, όπως είπε η Τζούλια, έτσι ξαφνικά και χωρίς λόγο άρχισε να τη χτυπάει. Η ίδια πιστεύει ότι τον θόλωσε η ζήλια που την είδε με παρέα. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας για χάρη του μοντέλου έχει χειροδικήσει σε δημόσιο χώρο. Είναι η πρώτη φορά όμως που ξεσπά στην ίδια.

Φίλοι του Χρήστου Ψωμόπουλου, με τους οποίους επικοινώνησε η «Espresso», δίνουν τη δική τους εκδοχή για το συμβάν. «Η Τζούλια τού είχε πει ότι θα είναι στη μητέρα της, στα νότια προάστια. Κάποια στιγμή, γύρω στις εννιάμισι το βράδυ, της τηλεφώνησε, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Εκείνος ανησύχησε μην της είχε συμβεί τίποτα... Η Τζούλια τού τηλεφώνησε στις έντεκα το βράδυ και του είπε ότι πίνει ένα ποτό με τη μητέρα της στον κήπο του σπιτιού της. Εκείνη τη στιγμή, ενώ ο επιχειρηματίας κατευθυνόταν από το Ψυχικό στο Κολωνάκι, είδε το αυτοκίνητό της, που το είχε παρκάρει στη γωνία Κηφισίας και Πανόρμου. Ο Χρήστος ήταν μαζί με φίλους του. Συγχύστηκε που του είπε ψέματα. Την περίμενε λοιιπόν... Οταν συναντήθηκαν, η Τζούλια του μίλησε αλαζονικά. Τότε έχασε την ψυχραιμία του και της έριξε ένα χαστούκι και τίποτα παραπάνω, ενώπιον μαρτύρων και γνωστών επιχειρηματιών. Αυτό ήταν όλο!»

Η Τζούλια επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο της και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια κατατέθηκε η μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα στις δέκα και μισή το πρωί η Τζούλια θα κάνει δοκιμαστικό στα πλατό του Star προκειμένου ο Σταμάτης Μαλέλης να αποφασίσει αν θα της δώσει την (αναμενόμενη γι’ αυτήν) πρωινή εκπομπή.

πηγή Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...