Πρεμιέρα χωρίς τον Αϊβάζη έκανε η Κορινθίου



Κορίνα Ασλανίδου
Το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι έκανε η Μαρία Κορινθίου, με την παράσταση «Φόνος μετά μουσικής» στην θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» με συμπρωταγωνιστή τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Η ανατρεπτική κωμωδία του Aldo Nikolai, στην οποία συμμετέχουν ο Νίκος Γεωργάκης, η Ζωή Καραβασίλη και η Σταυρούλα Μάκρα, εντυπωσίασε το κοινό. Από την πρεμιέρα της Μαρίας Κορινθίου έλειπε ο σύντροφός της, Γιάννης Αϊβάζης, καθώς ο ηθοποιός λείπει στην Παταγονία για τα γυρίσματα του παιχνιδιού του Mega «Παταγονία – Ώρα μηδέν».

Μίλησε, όμως, τηλεφωνικά με την Μαρία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η κουμπάρα της, Ζωή Λάσκαρη, με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την κόρη της Μαρία Ελένη.

Η Εύη Αδάμ χειροκρότησε τον σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο, ενώ στην πρεμιέρα βρέθηκαν ο Μάνος Ελευθερίου, ο Σταμάτης Γαρδέλης και άλλοι πολλοί. Η Μαρία Κορινθίου περιμένει με αγωνία να επιστρέψει στην Ελλάδα ο σύντροφός της για να δει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και να της πει την γνώμη του.

Το ζευγάρι μιλά στο τηλέφωνο πολλές φορές την ημέρα, καθώς ο Γιάννης θέλει να ακούει την μοναχοκόρη του, Ισμήνη, που του έχει λείψει πολύ, όπως άλλωστε και η αγαπημένη του Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...