«Δεν είναι δικά μας τα όπλα»




Αυτό ισχυρίστηκαν στον ανακριτή τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν στον Μυλοπόταμο, κατηγορούμενοι για την κατοχή του οπλοστασίου που βρέθηκε μέσα σε βοσκοτόπια της περιοχής.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και τον 24χρονο αδελφό του.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες συνοδεία των δικηγόρων τους, ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους απήγγειλε τις κατηγορίες της παράνομης κατοχής και εμπορίας πολεμικών όπλων. Και οι δύο ωστόσο αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ισχυριζόμενοι ότι ουδεμία σχέση έχουν με το οπλοστάσιο που βρέθηκε στον Μυλοπόταμο. Δέχτηκαν μάλιστα να δώσουν βιολογικό υλικό προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση DNA.

Τα όπλα απεστάλησαν ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Αν επιμείνουν στην θέση τους τα δυο αδέλφια, το πλέον πιθανόν είναι να κληθεί ο 80χρονος παππούς τους να δώσει εξηγήσεις στις αρχές για τα άτομα που είχαν κρύψει τα όπλα στο ορεινό σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...