E OXI KAI NA MΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ



Σίγουρα δεν είναι σε κανέναν ευχάριστο να επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Όμως δυστυχώς κάποιοι όσες φορές και να τα γράψουμε δεν αντιλαμβάνονται την διαφορετικότητά μας. Θεωρώντας μας μέρος ή κομμάτι ενός διεφθαρμένου συστήματος ψάχνουν κάπου να μας κατατάξουν. Πολύ εύκολα και ανάλογα με τις αναρτήσεις μας , βγάζουν και τα αντίστοιχα δικά τους συμπεράσματα που μετά από έναν μήνα και λιγότερο μερικές φορές διαψεύδονται από κάτι που έχουμε γράψει. Μιλάμε πλάθουν σενάρια για να δικαιολογήσουν την δική τους δουλικότητα και για αυτό θα έχετε παρατηρήσει ότι ελάχιστα blogs και κανένα site από την Ελλάδα δεν έχει γράψει ποτέ κάτι για το blog μας.




 Επομένως μένουμε απομονωμένοι και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κάνουμε συμμαχίες και να στηρίζουμε ότι θεωρούμε εμείς σωστό. Αρκετοί φίλοι μας λένε ότι οι αναδημοσιεύσεις από άλλα site δεν είναι καλό να γίνονται την ίδια στιγμή που οι πάντες αναδημοσιεύουν παραλλάσσοντας λίγο το κείμενο λες και είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων και μαθεύουν  όλες τις ειδήσεις. Η επιλογή των site , blogs που εμείς επιλέγουμε να «κλέψουμε» αναρτήσεις βρίσκονται στο τέλος της σελίδας μας και μάλιστα έχουμε και link για να τους στέλνουμε και επισκέπτες τόσο δίκαιοι είμαστε. Αντίθετα όλοι οι άλλοι κλέβουν και που και που βάζουν και κάποιο link!!! Όλα αυτά τα γράφουμε γιατί μπορεί μεν να αναδημοσιεύουμε πολλά κείμενα από άλλα blogs αλλά τα ελάχιστα δικά μας κείμενα διαφέρουν από τα υπόλοιπα site , blogs γιατί έχουν ΑΠΟΨΗ, παίρνουν ξεκάθαρη ΘΕΣΗ και κυρίως είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ με τα ΠΙΣΤΕΥΩ μας. Τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας αυτή και να ξεκαθαρίσουμε το θολό τοπίο. Δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε με παραδοσιακούς φίλους μας που δυστυχώς δεν σεβάστηκαν όχι μόνο την φιλία μας αλλά και την θέλησή μας να παραμείνουμε διαφορετικοί. Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία σε αυτό το κείμενο να γράψουμε περισσότερα και κυρίως αφού δεν μας προκαλούν γράφοντας ανοιχτά ότι αναφέρονται σε εμάς θα περιμένουμε να πάρουμε κάποιες εξηγήσεις για κάποιους που διαδίδουν ότι δεν έχουμε ΑΠΟΨΗ αλλά απλώς ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ στο διαδίκτυο ελέω κάποιων που μας στηρίζουν!!!! Απίστευτη υποκρισία εκ μέρους ανθρώπων που λένε ότι δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ και σίγουρα εμείς για να το βάλουν καλά στο  μυαλό τους δεν θέλουμε να τους μοιάσουμε. Ξεπούλησαν τα πάντα για το ΧΡΗΜΑ και δεν θα μας διδάξουν ΗΘΙΚΗ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...