Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ

Ο “Ταρζάν” Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι προφανώς ένας από τους πολλούς παράγοντες της “αριστεράς και της προόδου” αυτού του τόπου που ενοχλήθηκαν, για την ακρίβεια έβγαλαν σπυράκια, από την εγκύκλιο του Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου, θέμα με το οποίο πρόσφατα ασχολήθηκε και η ηλεκτρονική μας εφημερίδα.
Σε κεντρικό της άρθρο, η ιστοσελίδα zougla χαρακτηρίζει “τρομολαγνικό σενάριο” την άποψη που εξέφρασε ο Μητροπολίτης, ότι δηλαδή η Ελλάδα εν έτη 2010 κινδυνεύει από εθνολογική αλλοίωση και ηθικό ξεπεσμό!
Την στιγμή που νομιμοποιούνται εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες όταν η υπογεννητικότητα των Ελλήνων έχει χτυπήσει κόκκινο, κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν (ή μάλλον ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δούν) την αλλοίωση της εθνολογικής σύστασης του πληθυσμού μας. Όσο για την ηθικό ξεπεσμό, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε και πολύ. Ρίξτε μιά ματιά γύρω σας, στα reality shows και στις κοσμικές εκπομπές και θα καταλάβετε… Το δημοσίευμα του zougla: Δύο μήνες πριν το 2010 η Ελλάς κινδυνεύει, σύμφωνα με την άποψη του μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου, αλλά και την αποδοχή (;) του αρμόδιου υπουργείου. Στην… αυγή του 20ου αιώνα, η Αθήνα συνταρασσόταν από τα «Ευαγγελικά» ή αλλιώς από τη γνωστή διαμάχη ανάμεσα σε «δημοτικιστές» και σε εκείνους οι οποίοι επιθυμούσαν τη διδασκαλία των ευαγγελίων στην καθαρεύουσα. Τότε, οι υπέρμαχοι της καθαρεύουσας κατέφυγαν στη… γνωστή, και συγχρόνως αποτελεσματική, επιχειρηματολογία… του φόβου! Η πατρίδα που κινδυνεύει, τα ξένα φύλλα που επιβουλεύονται τον ελληνισμό, κλπ. Όταν η κοινωνία έχει φτάσει στο 2009, ελάχιστους μήνες πριν το 2010, αναμένει κάποιος να έχουν εκλείψει αυτά τα φαινόμενα. Να, όμως, που αυτό δεν ισχύει!

Η Ελλάς… κινδυνεύει! Από… αλλοίωση πληθυσμού, από ξένα στοιχεία τα οποία προκαλούν… ηθικό ξεπεσμό και γι’ αυτό επιβάλλεται επαγρύπνηση. Το εν λόγω «τρομολαγνικό» σενάριο, σύμφωνα με δημοσίευμα αλλά και καταγγελία προς τη ΔΟΕ, εστάλη προ ημερών στα σχολεία της περιοχής ως κείμενο από τον προϊστάμενο του 2ου Γραφείου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, σε μορφή εγκυκλίου!…”
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...