Σταντάρ Λιέγης-Ολυμπιακός 1-0 (ημίχρονο)



Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο σημερινό παιχνίδι θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σταντάρ Λιέγης-Ολυμπιακός 1-0

7': Ο Μαρέσκα τραυματίστηκε κι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να δεχτεί τις φροντίδες του ιατρικού επιτελείου, αφήνοντας τον Ολυμπιακό για λίγα λεπτά με δέκα παίκτες. Ο Ιταλός χαφ ωστόσο δεν έχει κάτι σοβαρό και επέστρεψε στο παιχνίδι.

11’ : Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά από σέντρα του Α. Παπαδόπουλου από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία, ωστόσο κανένας παίκτης της ομάδας του Πειραιά δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα της Σταντάρ.

27’: Ευκαιρία για την Σταντάρ: Μετά από γύρισμα του Γιοβάνοβιτς ο Μποκανί έκανε το σουτ, το οποίο όμως ήταν άστοχο.

31': 1-0 για την Σταντάρ Λιέγης: Μετά από κακό υπολογισμό του Όλοφ Μέλμπεργκ η μπάλα έφτασε στον Μποκανί, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

40’:  Δοκάρι για την Σταντάρ. Ο Γκονζάλες έκανε ένα δυνατό σουτ, ωστόσο η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη.

42: Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Γκαλέτι τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας, δίνοντας τη θέση του στον 19χρονο Φετφατζίδη.

Κίτρινες κάρτες: Ντουντού

Σταντάρ Λ. (Μπόλονι): Μπολάτ, Ρικάρντο Ρότσα, Φελίπε, Μποκανί, Ντε Καμάργκο, Καμοτσάτο, Σαρ, Μάνγκαλα, Γιοβάνοβιτς, Βίτσελ, Καρσέλα.

Ολυμπιακός (Zίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...