Παραδοθήκαμε αμαχητί ;ή χάσαμε απλά μια μάχη αλλά όχι τον Πόλεμο;

Tου Σταύρου Μαρίνη 
Η χρεωκοπημένη Ελλάδα , έχει μετατραπεί σε χώρα Ελλήνων Γερόντων με μόνη "ελπίδα" τις ορδές των παιδιών των λαθρομεταναστών που αλλοιώνουν την εικόνα της Χώρας μας και απειλούν να διαλύσουν ότι με τόσο κόπο έφτιαξαν για εμάς οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι!!!! Ο Πολιτισμός μας μετά τα καταστροφικά για αυτόν 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας δοκιμάζεται εκ νέου από νέες ορδές βαρβάρων που δεν κρατούν( όχι και όλοι) όπλα αλλά στην ΟΥΣΙΑ υπονομεύουν έναν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που έδωσε τα ΦΩΤΑ του σε όλη την Ευρώπη.
Μια ανίκανη Κυβέρνηση εκχωρεί καθημερινά  τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και με το ΑΛΛΟΘΙ της δικής μας ψήφου ΔΙΑΛΥΕΙ την έρμη την Πατρίδα που μόνο κατέ εφημισμό ονομάζουμε πλέον ΕΛΛΑΔΑ. Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει ο σημερινός Έλληνας με τον Μέγα Αλέξανδρο ή ακόμα και με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη; Οι απανταχού Σιωνιστές πέτυχαν να κυριεύσουν χωρίς να ρίξουν ούτε μια σφαίρα τον πλεόν περήφανο λαό της Ευρώπης και εάν δεν υπήρχαν Γάλλοι και Γερμανοί αλλά και οι λευκοί πολίτες από τα σκανδιναβικά Κράτη οι Μογγόλοι υπάνθρωποι της γειτονικής Τουρκίας θα έμπαιναν στην Ευρωπαϊκή Ένωση οδηγώντας την σε οριστική διάλυση αφού ΠΟΤΕ δεν είχαν ουδεμία ΣΧΕΣΗ με τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Η Ελλάδα στους Έλληνες έλεγε ο λαοπλάνος Ανδρέας Παπανδρέου αυτός που μας χρέωσε δις ευρώ και μας έκανε σκλάβους μέσα στην ίδια μας την Χώρα. Τώρα ο γιός προσπαθεί να μαζέψει ένα τεράστιο χρέος που φυσικά δεν δημιούργησε ο ίδιος αλλά οι αμαρτωλές Κυβερνήσεις του ΠΑΛΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ μαζί με τις Κυβερνήσεις του Μητσοτάκη και της ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή που "πέτυχε" μέσα σε 5,5 χρόνια να διπλασιάσει το εξωτερικό χρέος της Πατρίδας μας . Και μέσα σε όλο αυτόν τον ΟΧΕΤΟ η ΠΑΝΤΑ ανθέλληνες Κομμουνιστές θέλουν διψήφιο ποσοστό στην Ελληνική Βουλή για να μας καταντήσουν Αλβανία , Βουλγαρία ή ακόμα και Ρωσία. Στην Ρωσία δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε τώρα δημοκρατία αφού η ΜΑΦΙΑ δολοφονεί με τις ευλογίες του Πούτιν κάθε μεροκαματιάρη που αμφισβητεί και λέει ότι δυστυχώς στην Ρωσία δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ αληθινή Δημοκρατία. Είναι απορίας άξιο πως ο λεγόμενος Δυτικός Κόσμος ανέχεται τόσο τα ρωσικά τερτίπια όσο και τα Εβραϊκά και πως ΚΑΝΕΝΑΣ Ευρωπαίος Κυβερνήτη δεν έχει τα κότσια να τρίξει τα δόντια σε όσους υπονομεύουν χωρίς καν να το κρύβουν το μέλλον της Γηραιάς Ηπείρου που δείχνει στις μέρες μας πιο πολύ ευάλωτη από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Και όμως η Ελπίδα των Εθνικιστικών Κινημάτων κρατάει ζωντανή στις καρδιές μας την ΕΠΙΘΥΜΙΑ να ζήσουμε ΚΑΠΟΤΕ; σε μια Ευρώπη των Λαών όπου ο Λευκός Πολιτισμός θα δώσει ΕΛΠΙΔΑ για να σωθεί μια ανθρωπότητα που δείχνει πιο Βάρβαρη και Μικρόψυχη από ΠΟΤΕ. Όλοι εμείς εδώ δεν υποστείλαμε την ΣΗΜΑΙΑ γιατί η ΣΩΤΗΡΙΑ της Πατρίδας μας δεν θα έρθει από κάποιον Έλληνα πολίτη αλλά ατυχώς για εμάς από κάποιον Ευρωπαίο που θα σέβεται περισσότερο από εμάς τον ΜΕΓΙΣΤΟ πολιτισμό που υπήρξε ποτέ στην Ανθρωπότητα και αυτός ατυχώς για κάποιους μικρόψυχους Υλιστές γεννήθηκε σε αυτή την ΑΓΙΑ Χώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...