Αυτό ήταν ...................

Κάπου εδώ μέσα στα αίματα του αδικοχαμένου 44χρονου σε μια Αθήνα "ζούγκλα", με χρεοκοπημένη την Χώρα και με τους δανειστές μας να θέλουν να αγοράσουν ΤΣΑΜΠΑ τα πάντα εμείς σας αφήνουμε στην χαλαρή ενημέρωση που οι ίδιοι εδώ και χρόνια επιλέξατε. Δεν μας πείραξε ότι μας στοίχισε υλικά και ψυχικά η διατήρηση λειτουργίας αυτού του blog όσο η δική σας αδιαφορία για το τι συμβαίνει γύρω σας. Εμείς αντέξαμε στις πιέσεις κρατήσαμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας και περιμέναμε από εσάς να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
Βέβαια δεν έχουμε παράπονο από όλους ΥΠΑΡΧΟΥΝ σε πείσμα των πολυπληθών εχθρών μας μια χούφτα συνανθρώπων μας που ΛΑΤΡΕΨΑΝ την διαφορετικότητά μας. Ειλικρινά για αυτούς θα έδινα και την ΖΩΗ μου όμως είμαι τόσο οργισμένος με τον Νεοέλληνα που καλύτερα να παύσω σε καθημερινή βάση τουλάχιστον να έχω αυτή την φθορά.
Καλύτερα να ΗΡΕΜΗΣΩ αφού καμιά ΚΡΑΥΓΗ δεν είναι ΙΚΑΝΗ να αφυπνίσει τον Νεοέλληνα και μιλάω πάντα για την πλειοψηφία που αναρωτιέται τάχα μου πως ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ. Ειλικρινά είμαστε για γέλια και για κλάμματα μα πιο πολύ είμαστε αξιοθρήνητοι επειδή πιστεύουμε ότι όλα θα αλλάξουν ως δια μαγείας!!! Σας ευχαριστώ που με ανεχθήκατε όσοι το κάνατε τουλάχιστον και θα γράφω όποτε οι ανάγκες το απαιτούν.
Σταύρος Μαρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...