Αίθριος ο καιρός σήμερα








Αίθριος ο καιρός σήμερα
Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και βόρειοι άνεμοι 7 και τοπικά 8 στα ανατολικά και νότια πελάγη που βαθμιαία θα εξασθενησουν προβλέπονται για σήμερα, Σάββατο. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Αναλυτικά:
Μακεδονία, Θράκη: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ .Θερμοκρασία: από 07 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νοτια τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενησουν και θα στραφούν σε νοτίους. Θερμοκρασία: από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα νοτια τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Αττική: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.  Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί. Θερμοκρασία: από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...