Σισέ: «Τους λατρεύω, αλλά φεύγω»

Κάθετος σχετικά με την αποχώρησή του από το ελληνικό πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο στράικερ του Παναθηναϊκού, μιλώντας στο γαλλικό site «Telefoot», τόνισε ότι η απόφασή του να φύγει από το «τριφύλλι» είναι ειλημμένη, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να παίζω κάτω από τέτοιες συνθήκες».
Ο 30χρονος επιθετικός, παράλληλα, έσταξε… μέλι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ευχαριστώντας τον για τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο.
«Αμέσως μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, πολλοί οπαδοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να με χτυπάνε και να με βρίζουν. Αυτό για μένα είναι το τέλος. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι επίσης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Σίγουρα αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο της θέσης του, αλλά μάλλον δεν τον νοιάζει» είπε αρχικά ο Σισέ στο για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου και συνέχισε:
«Αυτό που έκαναν οι οπαδοί μας είναι μοναδικό και τους ευχαριστώ. Η σχέση μου με τους οπαδούς είναι ξεχωριστή. Τους λατρεύω. Βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας, όπως έκαναν με τον Ατρόμητο. Απολαμβάνω να παίζω για αυτούς. Αυτή τη στιγμή η απόφασή μου δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να παίζω κάτω από τέτοιες συνθήκες».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ μαλώνουν ποιος θα τον πάρει!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...