«Προσωπικό σόου ο Μαρινάκης»

Τελειωμό δεν έχει η κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης». Μετά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της ΕΠΟ, ο Τζόνι Βεκρής απάντησε στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του «τριφυλλιού», τονίζοντας ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κάνει προσωπικό σόου.
«Ο Παναθηναϊκός διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έργα και ο Μαρινάκης το δυσφημεί με έργα. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά από ότι μαθαίνω υπάρχουν κάποιες διαρροές του σε ιστοσελίδες και από ότι φαίνεται ο κ. Μαρινάκης θέλει κάθε συγκέντρωση στα θεσμικά όργανα να εξελίσσεται σε προσωπικό σόου», είπε ο Τζόνι Βεκρής, ενώ ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας ανέφερε:
«Απάντησε σχετικά ο κ. Βεκρής, αλλά επειδή έμαθα ότι αναφέρθηκε ονομαστικά σε εμένα, εγώ απλά θέλω να του θυμίσω τί έγινε όταν ήμουν εγώ υπεύθυνος για την φιλοξενία του κ. Μαρινάκη και όλων των μελών του Ολυμπιακού. Όλα κύλησαν άψογα».
Από την πλευρά του ο Αντώνης Αντωνιάδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι ο Σισέ δεν θα φύγει. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, είναι ηγέτης και το έχει αποδείξει». Όσο για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος και δεν πρέπει να χαθεί και άλλος. Πρέπει εδώ και τώρα να αρχίσει ο προγραμματισμός».
Οι δηλώσεις:
Τάκης Οικονομόπουλος: «Η σημερινή μέρα είναι πολύ όμορφη. Περιμένουμε μία φορά το χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί, αν και κάνουμε και κάποιες άλλες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά».
Τάκης Λουκανίδης: «Χαίρομαι που βλέπω και παλιούς παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού. Και εμείς πηγαίνουμε όταν μας καλούνε γιατί είμαστε όλοι καλοί φίλοι».
Νίκος Ρισβάς: «Με αυτούς μεγάλωσα. Είναι άνθρωποι που μας συγκίνησαν και μας έκαναν περήφανους που είμαστε φίλοι του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...