O MAKΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ STAR

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο ΜΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ STAR ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Συνάντηση με τον Πάνο Κυριακόπουλο είχε χθες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο star. H συνάντηση έγινε στο γραφείο του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της STAR INVESTMENTS, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο των ΜΜΕ και στον έλεγχο του οποίου υπάγονται η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ -STAR CHANNEL , Ραδιοφωνικοί Σταθμοί , και η εταιρεία INFOTE  (Χρυσός Οδηγός).
Επειδή στο alter ο Μάκης και οι συνεργάτες του δεν έχουν ακόμη πληρωθεί τον μισθό του Οκτωβρίου και το κλίμα κάθε άλλο παρά θετικό είναι αυτή την στιγμή στο κανάλι, θεωρούμε ότι ετοιμάζεται μετέγγραφη έκπληξη!!! Τώρα το πως θα κολλήσουν οι καταγγελτικές εκπομπές στο πρόγραμμα του star είναι ένα άλλο θέμα. Αλλά με τις υποχωρήσεις που έχει κάνει ο Μάκης τα τελευταία χρόνια πλέον δεν μας κάνει καμιά εντύπωση να κάνει κάτι πιο light και λιγότερο καταγγελτικό. Πάντως για τον ίδιο θα είναι κάτι σαν τις αρπακτές που κάνουν οι καλλιτέχνες στην επαρχία αφού και παλιότερα είχε φύγει νύχτα από το star που ήταν τότε στον Ταύρο εξαιτίας των θεμάτων που του έκοβε ο σταθμός. Τώρα που ο σταθμός δεν άλλαξε βέβαια ιδιοκτήτη (Βαρδής Βαρδινογιάννης) αλλά διεύθυνση και ανέβηκε στην Κηφισιά (Βιλτανιώτου 36) και επειδή ο Μάκης ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια μένει Εκάλη λέτε να τον "βολεύει" για να είναι κοντά στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...