Από το Ρέμο στο χορευτικό του ΑNT1;

Click here to find out more!
Το όνομα της αγαπημένης του Αντώνη Ρέμου, Υβόννης Μπόσνιακ συζητείται έντονα τις τελευταίες μέρες στον ΑΝΤ1, μιας και οι μετοχές της, λόγω της σχέσης της με τον τραγουδιστή, βρίσκονται στο limit up.

Συγκεκριμένα, την «οραματίζονται» ως … χορεύτρια στο «Dancing with the stars» και η ίντριγκα απογειώνεται αφού, ως γνωστόν, παρουσιάστρια θα είναι και φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια!

Όπως είπε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1, αναζητείται κάποια φόρμουλα που αφορά στο μοντέλο, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα ρισκάρουν τη συνεργασία με την Μακρυπούλια, την οποία πιστεύουν πολύ. Έτσι, μάλλον η πρώην του Ρέμου θα έχει τον τελευταίο λόγο, για τη συμμετοχή της νυν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο γυναίκες μπορεί να μην έχουν σχέσεις, ωστόσο, δεν τρέφουν αρνητικά αισθήματα η μια για την άλλη. Το βασικότερο που τις ενώνει είναι η αγάπη τους για τον Αντώνη Ρέμο και σε αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή ακόμη και στα επαγγελματικά.

Πάντως, όπως και να έχει, είναι μια ιδέα του καναλιού του Αμαρουσίου που εάν ευοδωθεί , θα σπάσει τα μηχανάκια της Agb.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...