Το νέο σπίτι της Lady Gaga έχει 60 δωμάτια!



H Lady Gaga συνηθίζει να κερδίζει τα βλέμματα με τις επιλογές της. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις ενδυματολογικές τις προτιμήσεις ή τις εκκεντρικές εμφανίσεις αλλά και με την καθημερινή της ζωή! Το τελευταίο της κατόρθωμα είναι η αγορά ενός πύργου στην Σκωτία.

Η έκταση του καινούριου της σπιτιού είναι τόσο μεγάλη που μπορεί ακόμα και συναυλία να κάνει μέσα σε αυτό! Φτάνει τα 800 στρέμματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει 60 δωμάτια. Όλα είναι διακοσμημένα με εξαιρετικά κλασικά έπιπλα και διαθέτουν εντυπωσιακά ταβάνια ύψους 6 μέτρων. Εχει δεκαέξι μεγάλες κρεβατοκάμαρες, τρεις κουζίνες, δύο δωμάτια ζωγραφικής, μία βιβλιοθήκη, μία αίθουσα μπιλιάρδου και μία αίθουσα χορού 120 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει 35 μαρμάρινα τζάκια!

Ο πύργος Yester, όπως ονομάζεται, ξεκίνησενα χτίζεται το 1699 και ολοκληρώθηκε το 1728 και ήταν προς πώληση εδώ και δύο χρόνια. Η αξία του αγγίζει τα εννέα εκατομμύρια ευρώ αλλά από ότι φαίνεται δεν πτοείσαι την Lady Gaga η οποία ήθελε να αποκτήσει τον δικό της πύργο. Άλλωστε κάθε βασίλισσα έχει έναν και εκείνη είναι βασίλισσα της pop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...