Μπερλουσκόνι: Καλύτερα γυναικάς παρά gay

«Καλύτερα να έχεις αδυναμία στις όμορφες κοπέλες παρά να είσαι gay» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης του Μιλάνου.

Η δήλωσή του αυτή προβάλλεται φυσικά από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, που τη συνδέουν με την έρευνα για τις συναναστροφές του Ιταλού πρωθυπουργού με την δεκαεπτάχρονη Μαροκινή Καρίμα, γνωστή και ως «Ρούμπι».

Μιλώντας από το βήμα της αίθουσας τελετών της Διεθνούς Έκθεσης του Μιλάνου, ο Ιταλός πρωθυπουργός προσπάθησε να «διασκεδάσει» το όλο θέμα: «Έχω ένα πρόβλημα. Θα έπρεπε να τακτοποιήσω μια κάποια Ρούμπι, σε μια δουλειά, σε ένα από αυτά τα περίπτερα» δήλωσε ο «Καβαλιέρε».

Στο μεταξύ, η έρευνα της εισαγγελίας της ιταλικής συμπρωτεύουσας συνεχίζεται με στόχο την αποκάλυψη κάθε πτυχής της νέας αυτής υπόθεσης.

Ειδικότερα, το ενδιαφέρον των ανακριτών, σύμφωνα με τον Τύπο, εστιάζεται στο τηλεφώνημα που ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός φέρεται να έκανε στη διεύθυνση αστυνομίας της ιταλικής συμπρωτεύουσας. Παρέμβαση με την οποία, κατά τη δήλωση ανώτερου αστυνομικού υπαλλήλου, ζήτησε να τύχει προσεκτικής μεταχείρισης η Καρίμα, η οποία είχε οδηγηθεί στο τμήμα για κλοπή.

Ο «μίστερ τιβί», σύμφωνα με την εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», ισχυρίσθηκε επίσης ότι επρόκειτο για συγγενή του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής, Τζανφράνκο Φίνι, απευθυνόμενος στο ζάμπλουτο πρωθυπουργό, τόνισε: «Αν η υπόθεση Ρούμπι αληθεύει, πρέπει να παραιτηθεί».

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, όμως, του «Λαού της Ελευθερίας» δήλωσαν ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση». «Αντιθέτως» πρόσθεσαν «οι βουλευτές και γερουσιαστές που έφτιαξαν με το Φίνι το νέο κόμμα Μέλλον και Ελευθερία, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση».

Ο «Καβαλιέρε»,δε, απευθύνθηκε προσωπικά στο μικρό χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Udc, ζητώντας του να προσφέρει «έξωθεν στήριξη στην κυβερνητική πλειοψηφία», χωρίς δηλαδή να μετέχει στο κυβερνητικό σχήμα. Οι πρώτες αντιδράσεις, όμως, των ιθυνόντων του Udc, είναι αρνητικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...