Eίναι το στοματικό σεξ πραγματικό σεξ???


Όταν δημοσιοποιήθηκε η ερωτική περιπέτεια του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίσνκι, ο ίδιος είχε πει ότι επρόκειτο απλώς για...
στοματικό σεξ- άρα όχι για πραγματικό σεξ!
Δώδεκα χρόνια μετά οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Κεντάκι διαπιστώνουν ότι εκείνη η δήλωση επηρέασε καταλυτικά την άποψη των νέων για το στοματικό σεξ!
Όπως έδειξε η σχετική έρευνα μόνο το 20 % των συμμετεχόντων το θεωρούν κανονική σεξουαλική επαφή - με τα αντίστοιχα ποσοστά πριν την σχέση Κλίντον - Λεβίνσκι να είναι διπλάσια, αφού το... 40 % των νέων θεωρούσε τότε ότι το στοματικό σεξ ήταν μορφή ολοκληρωμένης σεξουαλικής επαφής !
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πιστεύουν ότι η "ιστορική" δήλωση του πρώην Προέδρου Κλίντον "δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα", (όταν όλοι γνώριζαν ότι είχε υπάρξει στοματικός έρωτας από την πλευρά της Λεβίνσκι), σίγουρα επηρέασαν υποσυνείδητα εκατομμύρια ανθρώπους!
"Με το πέρασμα του χρόνου, η άποψη αυτή περνάει πιο εύκολα από γενιά σε γενιά. Βλέπουμε ότι από τη στιγμή εκείνη και μετά, οι έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες ερμηνεύουν συχνά το στοματικό σεξ με μία... διακριτική ευχέρεια. Δηλαδή, αν κάποιος θέλει να διατηρήσει την εικόνα του σεξουαλικά άπειρου, προτιμά να μην υπολογίζει καθόλου τον στοματικό έρωτα ως σεξουαλική εμπειρία! Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει όταν κάποιος προτιμάει να πλασάρει την εικόνα του έμπειρου", εξηγούν!
Πάντως οι γιατροί υπενθυμίζουν ότι και ο στοματικός έρωτας κρύβει κινδύνους και θα πρέπει να χρησιμοποιείται προφυλακτικό!

Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...