Για την ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ δεν λένε λέξη οι αριστεροί

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Και τι να πουν αλήθεια όταν οι ίδιοι μοιράζουν ψηφοδέλτια σε λαθρομετανάστες που ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ δεν ξέρουν. Η καταγγελία που δημοσιεύσαμε το μεσημέρι είναι απολύτως εξακριβωμένη, αλλά το πρόβλημα για κάποιους είναι οι Χρυσαυγίτες που απαιτούν την εφαρμογή των νόμων και όχι η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ. Διαβάστε τι έγραψε το Newsbeast.gr και μια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο για τον «σύντροφο» Π. Κωνσταντίνου της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» θα σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις…
«Μπλόκο» μελών της «Χρυσής Αυγής» σε μετανάστες

Την παρουσία μελών της «Χρυσής Αυγής» στο 55ο Δημοτικό Σχολείο στη Λιοσίων 42, όπου επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την παρουσία μεταναστών της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», του υποψήφιου μετανάστη της κίνησης όσο και άλλων εποπτών, καταγγέλλει η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «οι τραμπούκοι έφυγαν άπραγοι και μετά την παρέμβαση του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Κωνσταντίνου, οι υποψήφιοι και οι επόπτες ξαναμπήκαν στον χώρο. Προηγήθηκε περίεργη καταγραφή στοιχείων του υποψηφίου από αστυνομικά όργανα της ομάδας ΔΙΑΣ και προσπάθεια αποκλεισμού τους από το χώρο με πρόσχημα την διακίνηση υλικού».

Η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» καταγγέλλει παρόμοια προσπάθεια αποκλεισμού στο εκλογικό τμήμα της Αριστομένους 101, στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. «Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να ολοκληρώσουν μια προεκλογική εκστρατεία με επιθέσεις σε βάρος της Αριστεράς, με ξυλοδαρμούς μεταναστών, με το εμπρησμό του θρησκευτικού χώρου λατρείας», σχολιάζουν και προσθέτουν «οι νεοναζί αποθρασύνονται από την ίδια την απόπειρα της κυβέρνησης να παίξει με ένα χυδαίο τρόπο το χαρτί του ρατσισμού για να αποπροσανατολίσει από τη χρεοκοπία της πολιτικής του Μνημόνιου που την στηρίζει το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...