Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΙΚΟΛΑ!

 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΑΦΑΝΙΔΟΥ
Η νύχτα που πέρασε ήταν από τις χειρότερες της Τατιάνας Στεφανίδου, το τηλέφωνο που δέχθηκε χθές αργά το απόγευμα απο τους γονείς της Μίμη και Άννα Στεφανίδη ,ακουγόταν σαν εφιάλτης στα αυτιά της. Ο πρωτότοκος γιός της Νικόλας που είναι και η μεγάλη της αδυναμία την ώρα του σχολείου , πάνω στο παιχνίδι έπεσε και χτύπησε άσχημα το πόδι του.
Το πρώτο πράγμα που έκανε η Τατιάνα ήταν  να πάρει τον Νίκο Ευαγγελάτο να τον ενημερώσει το τι είχε συμβεί . Ο Νίκος είναι πάντα αυτός που στέκεται στα δύσκολα, η ήρεμη δύναμη της οικογένειας . Στο Ιατρικό Κέντρο οι γιατροί τους ενημέρωσαν ο΄τι ο μικρός Νικόλας από το δυνατό χτύπημα δημιούργήθηκε κάταγμα στο πόδι του και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί.Ηαγωνία για τον Νίκο και την Τατιάνα ήταν τόσο μεγάλη, ο γιός τους μέχρι τώρα δεν τους είχε συνηθίσει σε τέτοιες περιπέτειες. Η νύχτα στο νοσοκομείο και για τους δύο ήταν αρκετά ζόρικη. Μετρούσαν το κάθε λέπτο που περνούσε μέχρι να μάθουν ότι όλα πήγαν καλά. Τελικά πιό ήρεμοι και οι δύο, όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι μεταγχειρητικά η κατάσταση του γιού τους μετα το σπάσιμο στο πόδι είναι αρκετά καλή. Τόσο η Τατιάνα όσο και ο Νίκος δεν έφυγαν ούτε λεπτό από το πλευρό του κανακάρη τους και το συμβάν αυτό θα μείνει στο μυαλό τους ώς ένα κακό όνειρο. Η σημερινή εκπομπή της Τατιάνας " Αξίζει να το ζείς " θα μεταδοθεί σε επανάληψη, θέλει καθε στιγμή  η Τάτι να είναι στον Πρίγκηπα της όπως τον αποκαλεί χαρακτηριστικά κάνοντας ότι περνάει από το χέρι της  για να ξεχάσει το άσχημο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...