Η υποψηφιότητα Κικίλια ανοίγει το δρόμο στους νέους ανθρώπους


Αισιόδοξος ότι το μήνυμα της καταδίκης του Μνημονίου θα σταλεί και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Βασίλη Κικίλια.

«Εμείς επιμένουμε να σταλεί μήνυμα για αλλαγή οικονομικής πολιτικής και διαπιστώνω ένα πλειοψηφικό ρεύμα σε όλη την Ελλάδα που έχουμε υποχρέωση να το εκφράσουμε και η κυβέρνηση να το σεβαστεί», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι δεν θριαμβολογεί γιατί η ψαλίδα της διαφοράς από το ΠΑΣΟΚ έπεσε κάτω από το 2%.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η εκλογή του Βασίλη Κικίλια είναι μεγάλη ευκαιρία για να πάρει η κυβέρνηση το μήνυμα του ελληνικού λαού και παράλληλα είναι ευκαιρία για να ανοίξει ο δρόμος της πολιτικής σε νέους ανθρώπους αυτοδημιούργητους που δεν έχουν πίσω τους τζάκια και κυκλώματα να τους στηρίζουν.

Τέλος, ανέφερε ότι η εκλογή του κ. Κικίλια θα ανοίξει το δρόμο για χιλιάδες νέους ανθρώπους και κατέληξε ότι «η νίκη είναι κοντά και θα είναι των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...