Εφημερίδα “Παναιτωλική”: Ανέτειλε η “Χρυσή Αυγή”…

Οι αντιδράσεις του Αγρινιώτικου τύπου για το εκλογικό αποτέλεσμα του συνδυασμού της Χρυσής Αυγης:

Εφημερίδα “Τα νέα της Αιτωλοακαρνανίας”: Άνοδος 700% για τη Χρυσή Αυγή στην Αιτωλοακαρνανία:

“Συγκεκριμένα η ακροδεξιά παράταξη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στο νομό, προκαλώντας έτσι τη … ζήλια των δύο μεγάλων κομμάτων που δεν κατάφεραν να αυξήσουν τις δυνάμεις τους. Σύμφωνα πάντως με τα τελικά αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, ο συνδυασμός “Εθνική Συσπείρωση” που στήριζε ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, έλαβε 3.496 ψήφους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και ποσοστό 2,57%.

Το αποτέλεσμα όπως είναι αναμενόμενο “έφερε” και το πανηγυρικό σχετικό δελτίο τύπου, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: [...] (ακολουθεί η αρχη του δελτίου τύπου μας)
Άξιο αναφοράς είναι και το κλείσιμο του εν λόγω δελτίου τύπου με τη φράση “Ζήτω η αιωνία Ελλάς”

———–

Κανένας πανηγυρισμός κύριοι, για ποίο λόγο άλλωστε; Αφυπνίσαμε δυστυχώς μόνο το 2.58% της Αιτωλοακαρνανίας απομένει το υπόλοιπο 97,42%. Γιατί σας κάνει εντύπωση το αυτονόητο; Διαφωνείτε με το “Ζήτω”, με τον προσδιορισμό “αιωνία” ή με το “Ελλάς”;

Εφημερίδα “Παναιτωλική”: Ανέτειλε η “Χρυσή Αυγή”


“Από τα αξιοσημείωτα των περιφερειακών εκλογών είναι η μεγάλη άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία, σε σχέση με τις επιδόσεις του σχηματισμού στις εθνικές εκλογές. Ο συνδυασμός “Εθνική Συσπείρωση” με επικεφαλής το Χρήστο Ρήγα, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας συγκέντρωσε 3.496 ψήφους που αντιστοιχούν σε ποσοστό 2.57%. Μάλιστα στο δημοτικό διαμέρισμα Μουσούρων στο δήμο Μεσολογγίου ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής κατέλαβε την πρώτη θέση (!!!) με 63 ψήφους εναντίον, 52 του Γ. Παπαναστασίου, 38 του Απ. Κατσιφάρα και 28 του Ν. Καραθανασόπουλου του ΚΚΕ.
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...