Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών αθλητικών σχολείων στη Βέροια!

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι μαθητές των αθλητικών σχολείων της Βέροιας, με αίτημα την δωρεάν μεταφορά τους στα αθλητικά κέντρα της περιοχής.

Οι μαθητές έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, επισκέφτηκαν το νομάρχη Ημαθίας και κατέληξαν στο δημαρχείο της Βέροιας, όπου και συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Νίκο Μαυροκεφαλίδη.
«Το θέμα με τα αθλητικά σχολεία -που είναι πανελλαδικό- δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες των δήμων. Ωστόσο, βρέθηκε λύση για τη μεταφορά των μαθητών στα γήπεδα προπόνησης», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη.
Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ανέφερε ότι από αύριο (Τετάρτη) και μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, που κλείνουν τα σχολεία, η μεταφορά των μαθητών από και προς τα αθλητικά κέντρα της περιοχής, θα γίνεται «απρόσκοπτα». Πρόσθεσε δε, πως από τη νέα χρονιά δεν θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς «η σχετική αρμοδιότητα περνά πλέον στους Δήμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...