Θέμα ακυρότητας για την παραπομπή του στην υπόθεση Βατοπεδίου θέτει ο Π. Δούκας

    Θέμα ακυρότητας εγείρει για τις κατηγορίες και την παραπομπή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας.
Μιλώντας στον αθηναϊκό ραδιοσταθμό "Real" ο κ. Δούκας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είναι καραμπινάτη ακυρότητα (...). Είναι στις προθέσεις μου να πάω το θέμα μέχρι τέρμα. Ούτε παραγραφές ούτε ξεπαραγραφές. Θα ζητηθούν συγγνώμες από τους συκοφάντες. Θα πάω μέχρι τέλους. Θα ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που δύο χρόνια έχουν κατασυκοφαντήσει. Διαβάστε το πόρισμα. Είναι απίθανα αυτά τα οποία γράφονται μέσα, η τσαπατσουλιά, η προχειρότητα, οι ανακρίβειες».
 Μίλησε μάλιστα για «πραξικόπημα» και τόνισε ότι η ανταλλαγή έγινε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: «Το ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι όλες οι εκτάσεις ανήκαν στη Μονή. Όχι μόνο τις αναγνώρισε, αλλά στην παράδοση και παραλαβή των οικοπέδων -διότι έγινε τελετή- παρίστατο και εκπρόσωπος του υπουργού. Όχι μόνο παρίστατο εκπρόσωπος του υπουργού - δόθηκε επίσημη εντολή από το υπουργείο να διαγραφούν τα ακίνητα από το υπουργείο Οικονομικών. Ήταν τελεσίδικη απόφαση από πλευράς ΠΑΣΟΚ προς τη Μονή. Αυτά τα κτήματα δεν ανήκουν στο Δημόσιο ανήκουν σε εσάς».
Υποστήριξε ακόμη ότι οι διαρροές στην ψηφοφορία χθες, στη Βουλή, αποτελούν μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνοντας: «Νομίζω υπάρχει θέμα προς το Μαξίμου. Είναι σαφές ότι αυτά τα καθοδηγούσε το Μαξίμου και όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα (...). Και πολύ καλά κάνανε και καταψηφίσανε τους κκ Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη. Έτσι έπρεπε να γίνει και θα ήταν άδικο να μην είχε γίνει. Στη περίπτωσή μου και το κατηγορητήριο στο πόρισμα ήταν διαφορετικό. Αυτά είχαν ξεκαθαρίσει από πριν. Αυτό που εξέπληξε ήταν το μέγεθος των διαρροών από το ΠΑΣΟΚ. Δεν περίμενα τέτοιες διαφορές, και δεν περίμενα να ήταν 156 ψήφοι με άθροισμα διαφορετικών κατηγορητηρίων και αδικημάτων. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα» είπε ο κ. Δούκας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...