Θα δικαστεί ο βοσκός που τύφλωσε τον σκύλο του

Στις 12 Δεκεμβρίου θα δικαστεί τελικά ο εγκληματίας – βοσκός, Κωνσταντίνος Τζανάκης, που έβγαλε τα μάτια του σκύλου στην Ελούντα στις 5 Νοεμβρίου και τον οποίο η εισαγγελέας Λασιθίου, Μαρία Πολιτάκη, είχε...αφήσει ελεύθερο χωρίς προηγουμένως να ορίσει την ημερομηνία που θα εκδικαστεί η μήνυση και η αγωγή που έγινε εναντίον του γι’ αυτό το φριχτό έγκλημα.Σύμφωνα με την Νατάσα Μπομπολάκη, δικηγόρο και πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» «η μεγάλη κινητοποίηση των φιλοζωικών συλλόγων και των απλών πολιτών καθώς και η στήριξή μας τόσο από τα τοπικά όσο και από τα πανελλαδικά Μ.Μ.Ε. συνέβαλαν τα μέγιστα στο να οριστεί σχετικά σύντομα η δίκη του "ανθρώπου" αυτού. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι θα του επιβληθεί και η μεγαλυτέρα των ποινών, για το έγκλημά του που η βαρβαρότητά του συγκλόνισε την χώρα όλη».
Η Μαρία Χουστουλάκη, μέλος της Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 100 Ζωοφιλικών Σωματείων τονίζει ότι «Τα φιλοζωικά σωματεία της Κρήτης θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η καταδίκη αυτού του ανθρώπου να σημάνει και την απαρχή μιας νέας συμπεριφοράς μας απέναντι στην υπόλοιπη ζωή του πλανήτη. Επίσης ενημερώνουμε, ότι μέσα σε 5 μόνο ημέρες έχουν συγκεντρωθεί 7.000 υπογραφές στο petition που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Τις υπογραφές θα τις καταθέσουμε στα αρμόδια υπουργεία ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για να σταματήσουν επιτέλους αθρόες οι κακοποιήσεις των ζώων στην χώρα μας».

ΠΗΓΗ:Απολίτιστο στέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...