Αθηνά Οικονομάκου: «Μου αρέσει να πληγώνω τους άνδρες»!

Μήπως παρακολουθούμε τη γέννηση μιας νέας ντίβας στην ελληνική showbiz; Με τον ρόλο της σε πετυχημένη σαπουνόπερα, η Αθηνά Οικονομάκου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και των media. Το διήμερο ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και από τη συνέντευξη αυτή φαίνεται πως η Αθηνά το έχει πάρει απόφαση, πως είναι ωραία και μοιραία.


Για τα επαγγελματικά της είπε:

«Είναι κάποιοι λόγοι ή κάτι σ' αυτή τη δουλειά που με κάνουν να μην είμαι τρομερά ικανοποιημένη.(...) Είναι τόσο μεγάλη η πίεση, το άγχος, που καμιά φορά λέω ''δεν κάθομαι σπίτι μου καλύτερα''. Αλλά ούτε έτσι θα μπορούσα να ζήσω. Μπορεί να μαραζώνω, αλλά μου αρέσει αυτή η πίεση, δεν μπορώ χωρίς αυτή».

Για το αν τη ζηλεύουν οι συνάδερφοί της είπε:


«Ναι, έχω νιώσει ζήλεια από συναδέλφους μου. Έχω νιώσει από κάποια άτομα που υποτίθεται ότι είναι φίλοι μου ή μου το παίζουν οικεία πρόσωπα και μόλις γυρίσω τη πλάτη δεν λένε και τόσο αθώα πράγματα. Τα άτομα αυτά τα απομακρύνω με τον τρόπο μου, για να μην μου κάνουν κακό».

Για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια είπε:


«Αν μου τύχει ένας άνδρας που θα μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί του, θα το έκανα.(...) Μου είχαν τύχει πολύ καλές περιπτώσεις, που άξιζαν να τις δω πιο σοβαρά, αλλά δεν έτυχε». Και βέβαια, η συνέντευξη έκλεισε με μια ατάκα περί ανδρών: «Μου αρέσει να τους πληγώνω και να τους απογοητεύω!». Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα από τη νεαρή ηθοποιό.

ΠΗΓΗ:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...