«Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα»


Η Βάνα Μπάρμπα ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στον ALPHA στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για τη βραδιά που κέρδισε το Oscar και για την προσωπική της ζωή.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το περιστατικό που συνέβη στο MEGA, όταν η ίδια προσεβλήθη με τον ελάχιστο χρόνο που της έδωσαν στην εκπομπή «Πρωινό mou» και αποχώρησε από το πλατό.

Μιλώντας, λοιπόν, για την παρεξήγηση με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, εξήγησε: «Δεν θέλω όμως να ασχοληθώ άλλο μ’ αυτό το θέμα. Τα παιδιά δεν φταίνε, η κοπέλα περιμένει και παιδί. Είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό ζευγάρι. Δεν πιστεύω, όμως, πως τους έφυγε ο χρόνος, όταν ο άλλος είναι από τις 12.15 μπροστά σου και τον βγάζεις μία παρά... τι να πω, όπως είπα και νωρίτερα, δεν θέλω όμως να ασχοληθώ και άλλο».

Αυτή την περίοδο, η επιτυχημένη ηθοποιός δηλώνει ευτυχισμένη, γιατί έχει τους φίλους της και τους εραστές της, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη βραδιά που πήρε το βραβείο Oscar: «Τη βραδιά των Oscar μου είχαν δώσει και μία τουαλέτα πολύ εντυπωσιακή από την παραγωγή και καθόμουν διπλα στον Μπερλουσκόνι, ο οποίος ήταν ο παραγωγός της ταινίας. Ξαφνικά άκουσα μία κυρία η οποία ήθελε να καθίσει, σηκώνομαι και εγώ για να περάσει, αλλά ο Μπερλουσκόνι με τράβηξε να ξανακάτσω. Τον σκούντηξα εγώ με τον αγκώνα μου και αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα με τον τρόπο που με κοίταξε. Βγήκα, λοιπόν, στον διάδρομο και άρχισα να κλαίω. Είχα βγάλει και τα παπούτσια μου τα οποία με στένευαν, είχα και το φόρεμα που το πατούσα συνέχεια, το ρίμελ είχε τρέξει και ξαφνικά ακούω τον Σταλόνε να λέει πως το βραβείο πάει στο «Μεντιτερανέο».

Πηγή: yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...