«Πάρκαραν» το παιδί στο αυτοκίνητο και πήγαν να τα πιουν!



«Ξινή» βγήκε η διασκέδαση σε δυο ανεύθυνους γονείς, που παράτησαν το 6χρονο αγγελούδι τους στο αυτοκίνητο για να... «τσούξουν»!

Ζευγάρι στη Μαδρίτη ήθελε να πιει δυο ποτηράκια αλλά δε είχε που να αφήσει το παιδί. Τελικά, αποφάσισε να το παρατήσει μόνο του στο αυτοκίνητο. Είπαν στον πιτσιρικά ότι πηγαίνουν να αγοράσουν ένα γλυκό και εξαφανίστηκαν.

Για καλή τύχη του παιδιού, αστυνομική περίπολος το εντόπισε στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, να έχει πλαντάξει στο κλάμα και να έχει ξεπαγιάσει από το κρύο. Είπε στους αστυνομικούς που (νόμιζε πως) ήταν οι γονείς του. Λίγο μετά, εμφανίστηκε τρεκλίζοντας η μητέρα και τραυλίζοντας προσπαθούσε να εξηγήσει ότι ήπιε ένα ποτηράκι και δεν συνειδητοποίησε ότι πέρασε η ώρα.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο πατέρας του παιδιού σε ντισκοτέκ της περιοχής, επίσης μεθυσμένος. Οι γονείς συνελήφθησαν και παραπέμπονται με την κατηγορία της εγκατάλειψης ανηλίκου και το παιδί παραδόθηκε σε μια θεία της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...