Ο Μιραλάς χτυπάει δύο φορές!

Ο Μιραλάς χτυπάει δύο φορές!

Με 7 γκολ σε 11 αγώνες ο Κέβιν Μιραλάς εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βέλγος επιθετικός αρέσκεται στο να σκοράρει δις και το gazzetta.gr σας θυμίζει τα κατορθώματά του.
Ο 23χρονος άσος των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ πέτυχε για τρίτη φορά δύο τέρματα σε έναν αγώνα. Οι δύο προηγούμενες ήταν απέναντι στον Ολυμπιακού Βόλου και τον Πανιώνιο για την 5η και την 9η αγωνιστική αντίστοιχα. Και τις τρεις φορές ο Βέλγος έχει σημειώσει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Μόνο μία φορά από τους τέσσερις αγώνες που συνολικά έχει βρει δίχτυα σκόραρε ένα γκολ, την 8η αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Μιραλάς έφτασε τα 7 επτά γκολ στο πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει σε 4 ματς.

Το επίτευγμά του ενισχύεται περισσότερο από το γεγονός ότι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο παίκτης του Ολυμπιακού έπαιξε ως αλλαγή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν και ένα ακόμα ημίχρονο στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη που αναβλήθηκε. Δηλαδή σε 7 «καθαρά» 90λεπτα ο Μιραλάς έχει πετύχει 7 γκολ.

Αναλυτικά τα «διπλά» του Κέβιν Μιραλάς


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
ΣΚΟΡ
ΓΚΟΛ
5η
Ολυμπιακός Βόλου
3-1
2 (21΄, 91΄)
9η
Πανιώνιος
5-0
2 (34΄, 68΄)
11η
ΠΑΟΚ
3-0
2 (37΄, 72΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...