Ορεστιάδα: Μακελειό σε τράπεζα - Ο ληστής σκότωσε τον διευθυντή!


ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Όλα έγιναν σε τραπεζικό υποκατάστημα της Alpha Bank στο κέντρο της πόλης. Ο δράστης, πιθανότατα τσιγγάνος, μπήκε από την είσοδο και έβγαλε όπλο. Πλησίασε τα ταμεία και βούτηξε ένα σάκο με χρήματα. Πήρε τον δρόμο της εξόδου, αλλά ο διευθυντής της τράπεζας αποφάσισε να ρισκάρει τη ζωή του, σε μια προσπάθεια να μην αφήσει τον κακοποιό να ξεφύγει.


Ο 55χρονος διευθυντής, πατέρας δύο κοριτσιών, βγήκε την τράπεζα και έπιασε από το μπουφάν τον δράστη, που επιχειρούσε να διαφύγει με μοτοσυκλέτα. Τότε ο αδίστακτος κακοποιός γύρισε και τον πυροβόλησε 3 φορές στην κοιλιά εξ επαφής! Ο άτυχος διευθυντής σωριάστηκε αιμόφυρτος. Μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο ληστής αρχικά κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο συνελήφθη μετά από καταδίωξη στο κέντρο της πόλης. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για νεαρό τσιγγάνο, που πιθανόν υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκε ο σάκος με τα χρήματα, όπως και ένα πιστόλι των 9ΜΜ με δύο γεμιστήρες. Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, ανέφεραν πως ο δράστης έχει δώσει 8 διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, κρατώντας σκληρή στάση.

Η αιματηρή ληστεία καρέ καρέ
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 07:30 χθες το πρωί, όταν σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, είχε ολοκληρωθεί η τροφοδοσία χρημάτων της τράπεζας από υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας. Εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα εισέβαλλε ο νεαρός ληστής και με την απειλή πιστολιού κατόρθωσε να αρπάξει έναν από τους σάκους της τροφοδοσίας, με περίπου 200.000€.

Ο 55χρονος διευθυντής τον ακολούθησε έξω, φωνάζοντας ληστεία. Με αυτοθυσία και αυθόρμητο ηρωισμό κατάφερε να πιάσει τον δράστη από το μπουφάν την ώρα που εκείνος ήταν πάνω στην μοτοσυκλέτα και επιχειρούσε να διαφύγει. Ο αδίστακτος νεαρός γύρισε το όπλο του, σχεδόν το ακούμπησε στην κοιλιά του διευθυντή και πυροβόλησε τρεις φορές. Ο 55χρονος πατέρας έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο και ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει.

Μετά από έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων της πόλης και μικρής διάρκειας καταδίωξη ο ληστής-δολοφόνος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση. Ο άτυχος διευθυντής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, όπου δυστυχώς κατέληξε καθώς οι σφαίρες του δράστη είχαν πλήξει πολλά ζωτικά όργανα.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...