Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Μετά τις απολύσεις των ανταποκριτών του σε Γιάννινα και Κέρκυρα, ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης. Με συνοπτικές διαδικασίες οι Κροίσοι της ενημέρωσης και όχι μόνο, απέλυσαν χτες από το παράρτημα Θεσσαλονίκης του MEGA CHANNEL άλλους δύο δημοσιογράφους, εκ των οποίων, μάλιστα, ο ένας είναι ο εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΜ-Θ στα ιδιωτικά κανάλια.

Σημειώνουμε ότι στο παράρτημα, την προηγούμενη των απολύσεων, ανακοινώθηκαν σειρά μέτρων, υποτίθεται, για να αποφευχθούν οι απολύσεις.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των πανελλαδικών ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, η θύελλα είναι έφτασε. Είναι σίγουρο ότι οι απολύσεις και οι επιθέσεις στα εισοδήματα μας, θα συνεχιστούν και κάποια παραρτήματα ίσως ακολουθήσουν το δρόμο του STAR CHANNEL στο οποίο αρχές καλοκαιριού, άγρια χαράματα, έβαλαν λουκέτο.

Η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε την συνδυασμένη σφοδρή αυτή επίθεση από τρόικα κράτος και εργοδότες οι οποίοι προσπαθούν με μειώσεις μισθών, κατάργηση ΣΣΕ και απολύσεις να φορτώσουν την κρίση τους στις πλάτες των εργαζομένων, είναι η συσπείρωση στα Σωματεία μας και η δυναμική αντίδρασή μας.

Η Ενωτική δράση των σωματείων του τύπου είναι πλέον μονόδρομος.

Σαν πρώτη κίνηση, η Διοίκηση της Ένωσης καλούμε τους Τεχνικούς που εργάζονται στο παράρτημα Θεσσαλονίκης του MEGA σε συγκέντρωση την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 15.00 στον χώρο εργασίας τους και συμμετέχουμε στην απεργία όλων των Ενώσεων τύπου την Τρίτη 30.11.2010 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΙΤΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...