ΣΟΚ με Μούσλι!

Σε νέα επέμβαση θα υποβληθεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, καθώς διαπιστώθηκε ύστερα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε στη Γερμανία, πως έχει νέο πρόβλημα στους κοιλιακούς. Πρόβλημα και με τον Μπουσαϊντί που έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του.Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς βρίσκεται από σήμερα το πρωί στη Γερμανία προκειμένου να εξετασθεί, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Από την εξέταση που του έγινε διαπιστώθηκε νέο πρόβλημα σε άλλο σημείο των κοιλιακών, το οποίο θα οδηγήσει τον Βόσνιο σε δεύτερη επέμβαση.
Το «αλάνι» θα χάσει τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οριστική διάγνωση για τον ακριβή χρόνο της επιστροφής του θα γίνει μετά την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί.

Πονάει ο Μπουσαϊντί

Ο Ανίς Μπουσαϊντί αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτης (30/11) σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Επανέρχεται ο Σνάουτσνερ Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα υπάρχει και κάτι ευχάριστο.
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και σύντομα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...