Στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα ο Κύπριος πρόεδρος Δ.Χριστόφια

Σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας του ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία θα είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα μιλήσει την ερχόμενη Τρίτη 23 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας. Η ομιλία αυτή, αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Χριστόφιας θα έλθει στην Αθήνα αμέσως μετά τις επαφές για το Κυπριακό, στη Νέα Υόρκη.
Απαντώντας θετικά στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο κ. Χριστόφιας θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Κύπριος πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί επίσης με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο Κυπριακό υπό το φως των νέων δεδομένων των συνομιλιών της Νέας Υόρκης.
Μετά την επετειακή εκδήλωση στη Βουλή, ο κ. Χριστόφιας θα εγκαινιάσει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ''Αμμόχωστος: Μια πόλη Φάντασμα''. Στην έκθεση, που θα γίνει σε χώρο της κυπριακής διπλωματικής αντιπροσωπείας, αναμένεται να παραστεί επίσης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...